Az online belépési felület célja

Az online belépési felületet azzal a céllal hoztuk létre, hogy meglévő ügyfeleink egy felhasználónévvel és jelszóval védett oldalon keresztül a következő pontban részletezett információkhoz jussanak hozzá táblázatos /excel/ formátumban.

[maxbutton id=”6″ url=”https://targonax.hu/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Ftargonax.hu%2Fugyfel-terulet%2F” text=”BELÉPÉS AZ OLDALRA” ]

Elérhető információk táblázatos formában

Az elérhető információkat az alábbi 3 fő kategóriába soroljuk, melyeket cégünk tölt fel. Ügyfeleinknek letöltési és szűrési lehetősége van.

  1. Szerviztörténet, bérbeadás, egyéb rögzítés

Cégünk adatbázisába bekerül minden olyan megkeresés, mely eszközökhöz, vagy szerződött szolgáltatásokhoz köthető. Ezek a rögzítések (Szervizhívások) kapnak egy úgynevezett Munkaszámot, ezt követően az adott folyamat ezen a számon fut mindaddig, míg lezárásra nem kerül. Rögzítéskor a státusza Nyitott, a folyamat végén pedig Lezárt.

  1. Kimenő számlák

A kimenő számlák az előbb említett Szervizhívásokban kerülnek kiállításra, a számlák Megjegyzés rovatában minden esetben megtalálható a Szervizhívás száma, az úgynevezett Munkaszám. Lekérdezéskor ezzel a számmal lehet egyértelműen hozzárendelni a bizonylatokat.

  1. Jóváíró számlák

A kimenő számlák lerontása, hivatkozva a kimenő számla sorszámára.

Szükséges technikai háttér

A belépéshez internetkapcsolatra, illetve Windows XP, Windows 7, vagy Windows 10 operációs rendszerrel működő asztali PC-re, vagy notebookra, illetőleg bármilyen Android, vagy IOS rendszert használó okos készülékre van szükség. Egyéb rendszerek is alkalmasak lehetnek a belépéshez, azonban a működés bizonytalan lehet.

Az információk táblázatokba rendezve, .xls, illetve .xlsx formátumban kerülnek feltöltésre, így ezek megnyitásához, és letöltéséhez ennek megfelelő szoftverre van szükség. 

Regisztráció, módosítás, törlés

A regisztráció díjmentes, de nem automatikusan történik. A regisztrációs igényét a cégnév és e-mail cím megjelölésével az [email protected] címre kérjük megküldeni. Személyes adatok megadását nem kérjük!

Az igény beérkezését követően 5 munkanapon belül a megadott e-mail címre megküldjük a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. A jelszó az első belépést követően tetszőlegesen megváltoztatható.

[maxbutton id=”5″ url=”mailto:[email protected]” text=”REGISZTRÁCIÓ ” ]

A regisztráció bármikor díjmentesen módosítható, törölhető, az erre vonatkozó igényt a cégnévre hivatkozva az [email protected] címre kérjük megküldeni. Az igény beérkezését követően 5 munkanapon belül töröljük a regisztrációt és a korábban megadott e-mail címre megküldjük a törlés visszaigazolását.

[maxbutton id=”6″ url=”https://targonax.hu/targonline/” text=”TOVÁBBI INFORMÁCIÓ” ]

[insert page=’fuvesi-norbert’ display=’content’]