Béreljen targoncát minimum 12 hónapra, 

és 2 db 2,5 tonnás Clark GS PRO 2500

kézi emelőt adunk ajándékba

 

Az akció a 2019. november 18 – december 20. között újonnan megkötött szerződésekre vonatkozik, ha a vállalt bérleti időszak legalább1 12 hónap. Az 2 db kézi emelőt homlokvillás (gázüzemű, dízel, elektromos) targonca bérbeadásakor biztosítjuk, gyalogkíséretű raktártechnikai eszköz bérbeadásakor 1 db kézi emelőt adunk ajándékba.  A kézi emelő(k) átadása a bérbeadott targonca átadásával egyidejűleg történik. A kézi emelő típusa Clark GS Pro 2500, garancia 1 év.

[maxbutton id=”6″ url=”https://targonax.hu/targoncaberles” text=”BÉRTARGONCA KERESŐ” ]

[insert page=’szigeti-tamas’ display=’content’]

És hogy milyen is a Clark targonca? 

“Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robosztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszözökről. 

Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy  a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

https://www.clarkmheu.com/en/