Vásároljon most dízel Clark targoncát tavalyi árakon, ráadásul 1 db kézi raklapemelőt is adunk mellé ajándékba!


Az Európai Unió környezetvédelmi előírásainak betartása érdekében a jövőben minden targoncagyártó átáll magasabb környezetvédelmi besorolás alá eső dízelmotorok gyártására. Az már biztosan látható, hogy ez áremelkedéssel fog járni. A jelenleg készleten lévő targoncákra azonban ez az előírás még nem vonatkozik, ezért itt a vissza nem térő alkalom a vásárlásra! Ne maradjon le róla!

Az akció a 2020. március 3 – március 31. között újonnan leadott megrendelésekre vonatkozik, és a készlet erejéig tart. A kézi emelő átadása a targonca átadásával egyidejűleg történik. A kézi emelő típusa Clark GS Pro 2500, garancia 1 év. A részletekért keresse kollégáinkat!

[maxbutton id=”6″ url=”https://targonax.hu/termekkategoria/akcios-keszlet/” text=”TARGONCA KERESÉS” ]

Szigeti Tamás

Targoncaértékesítés, bérbeadás, lízing

+ 36 (30) 294 80 86

[email protected]

És hogy milyen is a Clark targonca? 

“Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robosztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszözökről. 

Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy  a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

https://www.clarkmheu.com/en/