Tisztelt Partnerünk / Látogatónk,

a koronavírus okozta válsághelyzetben Cégünk továbbra is fenn kívánja tartani a szolgáltatását, hiszen a még működő termelő és gyártó vállalatok kiszolgálása a lakosság ellátása szempontjából kulcsfontosságú.  Bizonyos korlátozásokat azonban bevezettünk, melyekről az alábbi tájékoztatást adjuk:

Munkavégzés

Az irodai létszámot csökkentettük, a Dolgozók egy részét otthoni munkára, vagy szabadságra küldtük. A kiszálló szerviztechnikus Kollégáink védelme érdekében kérjük, hogy a beléptetéskor, és a munkavégzés folyamán, illetve utána is biztosítsák, hogy minél kevesebb személlyel kelljen érintkezniük.

Munkalapok

Átmenetileg kérjük, szíveskedjenek elfogadni aláírás nélküli munkalapot is a teljesítés igazolásaként. Természetesen, amennyiben utólagosan bármilyen kifogás, észrevétel érkezik hozzánk a munkalap tartalmát illetően, azt soron kívül meg fogjuk vizsgálni.

Elektronikus számlázás

A számlákat elektronikusan, időbélyeggel ellátva küldjük meg az Önök részére e-mailben. A számla melléklete tartalmazni fogja a teljesítési igazolást /munkalap, szállítólevél, jegyzőkönyv, stb./ Ezáltal is próbáljuk csökkenteni a vírus terjedésének esélyét.

Ügyféllátogatások, karbantartások, emelőgép vizsgálatok

Elhalasztunk minden olyan tevékenységet, mely nem közvetlenül egy termelő eszköt hibaelhárításához szükséges.

Területünkre való belépés korlázotása

Cégünk területére kizárólag dolgozóink léphetnek be.

Bízunk benne, hogy a rendkívüli helyzet nem tart sokáig, és sikerül elkerülni egy nagyobb katasztrófát!

Vigyázzunk egymásra! 

Targonax Kft. csapata