2005.09.22-én kezdődött a Targonax Kft. története, mely mára 32 munkavállalójával és 19 szervizautójával az ország egyik meghatározó targoncakereskedőjévé vált.

 

Megalakulásunkkor – akkor még Duna-Lift Szerviz Kft. néven –  10 fős létszámmal és 4 szervizautóval márkafüggetlen targoncaszervizeléssel kezdtünk el foglalkozni.

 

2008-ban lehetőséget kaptunk a Clark gyártól, hogy hivatalos magyarországi képviseletként forgalmazzuk az akkor ismét felívelőben lévő Clark márkát.

 

Ehhez csapatunk és szolgáltatásunk bővítésére volt szükség, ami azonban az akkor épp kialakuló gazdasági válságnak köszönhetően nem volt könnyű feladat.

 

Stratégiánk kialakításánál pár egyszerű szempontot vettünk figyelembe, melyek visszatekintve sikeresnek bizonyultak.

 

Szerettünk volna országos szervizhálózatot kialakítani annak érdekében, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni a normál, valamint a garanciális javításokat illetően.

 

Szerettünk volna saját, frekventált helyen központi műhelyt, irodát, raktárat kialakítani, hogy partnereink minél egyszerűbben és könnyebben megtaláljanak minket.

 

Szerettünk volna bértargonca-flottát felépíteni, mellyel nem csak vevőket, hanem bérlőket is ki tudunk szolgálni akár napi, akár több éves bérleti igényről van szó.

 

Mára 32 fővel, 19 szervizautóval, és közel 150 bértargoncával rendelkezünk, így bátran kijelenthetjük, hogy a stratégia sikeres volt!

 

Köszönjük vevőinknek, bérlőinknek, beszállítóinknak a bizalmat, továbbra is számíthatnak ránk!

 

Természetesen mindez nem valósulhatott volna meg elhivatott, megbízható és szakmailag felkészült munkavállalók nélkül, akinek külön köszönjünk munkájukat!

 

Targonax Kft. vezetősége

2020.09.11.