Használja ki a pályázati lehetőségeket

Új Clark targoncák beszerzésére ✓

Meglévő targoncapark cseréjére, bővítésére 

 

Az idevonatkozó támogatható tevékenység:

Új eszközök gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása.

Az igényelhető támogatás:

mértéke: maximum 70%, összege: 2–60 millió forint.

Feltételei:

A Felhívás keretében támogatás csak a Felhívás 1. és 2. számú szakmai mellékletben felsorolt településen megvalósuló beruházáshoz nyújtható.

A támogatást igénylőnek legalább a projekt összköltségének az igényelt támogatási összeggel csökkentett részét kitevő önerővel kell rendelkeznie.

Rendelkezni kell legalább 1 lezárt (beszámolóval/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel.

A támogatási kérelem benyújtásának határideje:

A támogatási kérelmek benyújtására 2021. február 18. csütörtök 9:00 órától 2021. március 18. csütörtök 12:00 óráig van lehetőség.

  1. benyújtási szakasz: 2021. február 18. 9 óra 00 perctől 2021. március 4. 10 óra 00 percig
  2. benyújtási szakasz: 2021. március 4. 10 óra 00 perctől 2021. március 18. 12 óra 00 percig

Az 1. benyújtási szakaszban kizárólag azok a mikro- és kisvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek a Felhívás 2. számú mellékletében felsorolt települések valamelyikén valósítják meg fejlesztésüket,

A 2. benyújtási szakaszban kizárólag azok a mikro- és kisvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek a Felhívás 1. számú mellékletében felsorolt települések valamelyikén valósítják meg fejlesztésüket.

A részletes pályázati kiírást ITT tekintheti meg!

 

Panyik Attila

Targoncaértékesítés, kézi emelők

+ 36 (30) 430 2296

[email protected]

“Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robosztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszözökről. 

Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy  a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

https://www.clarkmheu.com/en/

5 + 3 =