Bemutatkozás

Történt egyszer régen, még a ’90-es évek elején, hogy megalakult cégünk elődje…

Azóta sok dolog változott, de a filozófiánk és az értékeink nem!

Szervizpont

Szervizautó

Fős létszám

Bértargonca

Szervizelt gép

Komplex szolgáltatást nyújtunk

Cégünk több évtizede 100 % hazai tulajdonú társaságként a targoncás piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységünk targoncák bérbeadása és értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat.

Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá kézi emelők és egyéb kiegészítő berendezések értékesítése, emelőgépek vizsgáztatása, akkumulátorok karbantartása és regenerálás.

Speciális termékeket is forgalmazunk!

Kínálatunkban elérhetők terepes targoncák, rozsdamentes emelők, és elektromos csúszókormányzású rakodógépek is.

35 főt foglalkoztatunk 

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, és sok energiát fordítunk képzésekre. Dolgozóink kiválasztásakor nem csak szakmai, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, és a jövőben is minket válasszanak. Mi nem a legolcsóbbak kívánunk lenni, hanem a legjobbak!

2008 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel, tagjai vagyunk az Országos Emelőgépes Egyesületnek (OEME).

160 db bérelhető targonca

✔️ Jelentős részük 7 évnél fiatalabb, újszerű Clark. Bértargoncáink között megtalálhatók elektromos, dízel, gázüzemű targoncák, valamint raktári targoncák is. Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő bérelhető targoncát.

✔️ Bérgépeink rendelkeznek érvényes papírokkal, kiváló műszaki állapotban vannak, megfelelnek a hatályos munkavédelmi előírásoknak, így leszállítást követően azonnal munkába tudnak állni.

✔️ Bérelhető targoncáinkat kiszállítjuk, szakképzett fuvarozóink segítségével az ország bármely pontját elérjük a megbeszélt határidőre, biztonságosan. És a visszaútról is gondoskodunk.

Bérflottánk kihasználtsága folyamatosan változik, ezért az aktuálisan elérhető gépek miatt keresse kollégánkat!

Adókedvezmény elektromos targoncákra

Targoncaszerviz országosan

Márkafüggetlen targoncaszervizünk központja az MO-M31 csomópontjában található Nagytarcsán /Budapest keleti szektor/. 19 db szervizautónk segítségével szervizpontjainkról az ország bármely régióját elérjük 1,5 órán belül.

A Clarkok javítása mellett technikusaink nagy szakértelemmel végzik egyéb márkák szervizét, karbantartását is.

Rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök és szoftverek, melyekkel az ismertebb típusokat is magabiztosan tudjuk javítani.

(Jungheinrich, Linde, Hyster, Toyota BT, Yale, Still, Mitsubishi, Doosan, Daewoo, Unicarriers).

A garanciaidő leteltét követően ne habozzon, válassza minőségi szolgáltatásunkat az ország bármely pontján!

Szervizhátterünk, alkatrészbázisunk, beszállítóink és alvállalkozóink alapvetően az 1-15 targoncát üzemeltető Ügyfelek részére biztosítanak magas szintű szolgáltatást, és ettől csak nagyon kivételes esetekben térünk el.

Adókedvezmény elektromos targoncákra

CLARK képviselet

A Clark a világ egyik legmegbízhatóbb targoncája.

Ezt bizonyítja, hogy Európában több alkalommal elnyerte az “Év Targoncája” díjat.

Az általunk forgalmazott Clark targonca több mint 100 éves múlttal rendelkezik, könnyen kezelhető, strapabíró termék, melyet a gyártó egy életre tervezett.

A Clark 1909-ben alkotta meg a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

Elektromos, dízel, vagy gázüzemű hajtással rendelkező, homlokvillás és raktártechnika targoncák széles választékával várjuk nagytarcsai központunkban, ahol folyamatosan tartunk készleten bemutató targoncákat, melyeket feltétlenül érdemes megtekinteni a választás és a döntés meghozatala előtt

Adókedvezmény elektromos targoncákra

AGRIMAC tereptargoncák

A spanyol Agrimac gyár termékei 1958 óta jelen vannak a piacon. Kezdetben kisebb kerti gépek gyártása zajlott az üzemben, 1990-óta azonban nagyobb mezőgazdasági eszközök és tereptargoncák is készülnek.

Napjainkra minden kontinensen elérhetők az Agrimac tereptargoncák, hazai képviselet a Targonax Kft.

De miért az Agrimac? Mert minden alkatrésze európai gyárból származik, európai szabványoknak és elvárásoknak megfelelő minőségben. Motorválaszték: Deutz, Kubota, Perkins.

Alacsony karbantartási költsége mellé kompakt, de robosztus méret társul, emiatt ideális szűk helyeken történő felhasználásra.

Mivel európai gyártású eszköz, nem okoz gondot a szervizeléshez szükséges anyagok beszerzése.

7 különböző méretben, többféle oszloppal rendelhetők a gépek az igényekhez igazodva.

TAO KedvezményGO GREEN

KOVACO elektromos rakodók

Képzeljen el egy csúszó kormányzású rakodógépet a világszínvonalú rakodógépek teljesítményével és képességeivel, de egy fontos különbséggel – nulla káros környezeti hatással!

Bizony, ez egy akkumulátorral hajtott rakodógép, mely rendkívüli menettulajdonságokkal és energiával rendelkezik.

Kovaco Elise 900 csúszókormányzású rakodó

Úttörőnek számító 100%-ban elektromos hajtásláncával, és számos beépített biztonsági funkciójával ez a gép csúszókormányzású rakodók új generációja!

https://kovaco.hu/kovaco-elise-900-csuszo-kormanyzasu-rakodo/

Kovaco MiniZ elektromos kompakt rakodó

Kompakt méreteinek köszönhetően tökéletes választás szűk belső terekben végzendő munkákhoz. Kis mérete és rendkívüli ereje alkalmassá teszi a belsőépítészetben, a mezőgazdaságban, a tereprendezésben, az élelmiszer-feldolgozásban vagy a mezőgazdasági üzemekben való

https://kovaco.hu/kovaco-miniz-kompakt-rakodo/

Akár értékesítésről, akár bérlésről, akár ezek szervizeléséről van szó, mi állunk rendelkezésére!

Adókedvezmény elektromos targoncákra

BADA rozsdamentes emelők

Az olasz Bada termékek több mint 30 éve jelen vannak a piacon. A gyár 100%-ban rozsdamentes acél emelők (raklapozó kézi emelők, elektromos raklapozó targoncák, elektromos magas emelésű targoncák) tervezésével és gyártásával foglalkozik, amelyek olyan környezetben is képesek dolgozni, ahol a tisztítás és a higiénia a leginkább fontos értékek, és ahol komoly korróziós problémák merülnek fel a maró savak és sóoldatok használatakor.

A vállalat egyik legnagyobb erénye, hogy a mai trendtől elérően a tömegtermelés mellett egyedi berendezéseket és speciális kivitelezéseket is képes tervezni és gyártani. A termékek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek megfelelő agresszív és párás környezetben való felhasználásra optimalizáltak.

TAO KedvezményGO GREEN

MSZ EN ISO 9001:2015 minősítés

Cégünk Vevőközpontúságát és precizitását bizonyítja, hogy 2008 óta folyamatosan rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001, majd MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. A tanúsítvány megújításával 2020-ban a MARTON Szakértő Iroda Kft.-t bíztuk meg. A sikeres audit és tanúsítás során folyamataink, működésünk racionalizálásához új impulzusokat, ötleteket kaptunk, melyeket igyekszünk hasznosítani.

 

Pénzügyi stabilitás

2016. májusában a Bisnode nemzetközi hitelminősítő szervezet Cégünket a magyar vállalkozások azon 1,75%-a közé sorolta, melyek a legszigorúbb pénzügyi kritériumoknak felelnek meg, ezáltal stabil lábakon állnak. Ez nagy megtiszteltetés számunkra, ezen túlmenően pedig professzionális beszállítókat is eredményez, ami elősegíti Vevőink maximális kiszolgálását. Bisnode tanusitvany

Országos Emelőgépes Egyesületi (OEME) tagság

Cégünk a kezdetektől fogva tagja az Országos Emelőgépes Egyesületnek. Ügyfeleink biztonságát erősíti ez a tény, hiszen egy esetleges vitás helyzet kialakulása esetén ezen független Egyesület állásfoglalása mértékadó lehet.

A tagság a számtalan előny mellett egyben kötelezettséget is jelent számunkra, hiszen kollégáink rendszeres továbbképzésen vesznek részt, mely által mindig birtokában vagyunk a hatályos jogszabályoknak.

Elektronikus számlaküldési szolgáltatás

A digitalizálást folytatva 2016-tól elérhetővé tettük az e-számla szolgáltatást is. Előnyös, hiszen:

 • tovább csökken a papírfelhasználás,

 • a számla időbélyeggel és digitális aláírással ellátva e-mailben kerül megküldésre a megadott e-mail címre,

 • a számlával továbbításra kerül egy teljesítési igazolás is /ez lehet munkalap, szállítólevél, szerződés, stb./, mely alátámasztja a számla jogosságát,

 • a számla ebben a formátumban bármikor továbbítható, lementhető,

 • a számla a kiállítást követően perceken belül a fogadó fél rendelkezésére áll.

 

Környezetvédelem

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetet tudatos működésre! 2012. szeptemberében a papír alapú munkalapok használata mellett bevezettük az elektronikus munkalapok alkalmazását, ezáltal is csökkentve a papírfelhasználást. A cserélt, hibás alkatrészeket, akkumulátorokat, olajokat – Ügyfeleink beleegyezésével – elszállítjuk, és gondoskodunk a veszélyes hulladéknak megfelelő hasznosításukról! Műhelyeink megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak! Főként az olajok tárolására fordítunk figyelmet, hogy a talajba semmiképp ne kerülhessenek! Hisszük, hogy a környezeti előírások betartásával, környezettudatos munkavégzéssel kollégáink munkamorálja, felfogása is javul, hiszen a természet védelme közös ügyünk, melyből ők ezáltal vehetik ki részüket!

Átlátható működés

A targoncás piacon az elsők között voltunk 2014-ben, akik új vállalatirányítási rendszert vezettünk be, mely lehetővé tette elektronikus munkalapok alkalmazását, és minden elvégzett munka tételes dokumentálását. Az alábbi előnyöket tudjuk így nyújtani ügyfeleink részére:

 • minden munkalap tartalmazza a javítandó gép típusát, szériaszámát, a tételes munka leírását, és a felhasznált anyagokat,

 • a munkavégzést követően az aláírt elektronikus munkalap e-mailben megküldésre kerül a megadott e-mail címre,

 • a géptörténet bármikor lekérhetővé válik,

 • emellett sikerült jelentősen csökkenteni a papírfelhasználásunkat a papíralapú munkalapok számának drasztikus csökkentésével,

 • kevesebb borítékot használunk, hiszen kevesebb munkalapot kell postázni,

 • kevesebb hulladékot termelünk, hiszen a papíralapú munkalap hibás kitöltése esetén azt újból kellett írni,

 • az elektronikus munkalap könnyedén lementhető, továbbítható, így nem kell fénymásolni.

Adatvédelmi tájékoztatónk IDE KATTINTVA érhető el.

Az alábbi űrlap kitöltésével díjmentesen érdeklődhet a részletekről.

  display

  none

  “Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

  A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

  A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robosztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszközökről. 

  Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy  a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

  https://www.clarkmheu.com/en/

  Képviselt márkánk, a Clark a világ egyik legmegbízhatóbb gépe

  Ezt bizonyítja, hogy Európában több alkalommal elnyerte az “Év Targoncája” díjat. Több mint 100 éves múltja, a folyamatos kutatás-fejlesztés, a vevőorientált innováció révén a Clark megteremtett egy olyan minőségi targonca-palettát, amellyel Európa szerte élvezi a Vevők bizalmát.

  A Clark 1909-ben alkotta meg a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

   

  A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robusztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet.

   

  A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszközökről.

   

  Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

   

   

   

  És akkor egy kis történelem!

  2018
  Jelentős technológiai fejlesztéseknek köszönhetően piacra kerül az S széria, ami teljesen új külsővel és okos vezérléssel teszi magasra a lécet.

  2017
  A Clark a 100. születésnapját ünnepli, melynek keretein belül egyedi dizájnnal és extra kedvezményekkel dob piacra bizonyos típusokat. Emellett a belsőégésű szekció 2-3,3 tonnás szegmensében megjelenik a GTS széria.

  2015
  Megújul a belsőégésű- és az elektromos paletta, megjelenik a Clark személyszállító járműve.

  2014
  Átadásra kerül az új központ a németországi Duisburgban, ezzel egyidejűleg megindul a teljes raktártechnikai paletta frissítése.

  2013
  A gyár piacra vezeti saját fejlesztésű vontatóját.

  2007
  Ismét megnyitja kapuit az európai központ Mülheimben.

  2006
  A Clark kilép a globális piacra. Újra beindul a termelés az USA-beli Lexingtonban.

  2001
  Megjelenik az új GEN2 széria.

  1997
  Bemutatkoznak a nagy, tömör kerekű, speciális építése CGC széria. A Clark fennállásának 80-ik évfordulóját és egyben az 1.000.000-ik legyártott targoncáját ünnepli.

  1996
  A Clark az első targoncagyártóként megkapja az ISO 9001 minősítést.

  1993
  A gyár piacra dobja az első hidrosztatikus gépét.

  1991
  A Clark elsőként ajánl installált LPG-tartályt.

  1983
  A Clark bemutatja a világ első vertikálisan elhelyezett “szárnyakat”, melyek az ülésre installálva borulás esetén védik a kezelőt.

  1967
  A Clark vezeti be elsőként a bukókeret használatát.

  1945
  Megérkeznek a Clark targoncák az USA-ból Európába.

  1941
  A Clark uralja a targonca-piac 90%-át.

  1924
  A Clark megalkotja az első targoncának nevezhető eszközt, mely a Clarktor nevet kapja.

  1917
  Megjelenik az első traktor, mely a gyár területén alkatrészeket szállít.

  1909
  Megalakul a Clark gyár, mely kezdetben a vasúti szállítmányozást szolgálja.