Magasra tesszük a mércéjét

Cégünk 2005 óta 100 % hazai tulajdonú társaságként a targoncás piac meghatározó szereplője.  Az új és használt targoncák értékesítését professzionális márkafüggetlen szervizünk támogatja. Szolgáltatásai körünkbe tartozik a kézi emelő értékesítés, az emelőgép vizsgálat, akkumulátor regenerálás, bérleti és lízingkonstrukciók biztosítása. Jelenleg 25 főt foglalkoztatunk, és 16 szervizautóval rendelkezünk.

Képviselt márkánk, a Clark targonca a világ egyik legmegbízhatóbb gépe. Ezt bizonyítja, hogy Európában több alkalommal elnyerte az “Év Targoncája” díjat. Több mint 100 éves tapasztalata, a folyamatos kutatás-fejlesztés, a vevőorientált innováció révén a Clark megteremtett egy olyan minőségi targonca-palettát, amellyel Európa szerte élvezi a Vevők bizalmát.

A targoncák és általánosságban az emelőgépek fontos eszközök az Ön logisztikai rendszerében, ezért ezek üzemzavara jelentős anyagi veszteséget okoz. Ennek elkerülése érdekében bátran bízza ránk a teljes targonca park felügyeletét, hiszen tudja, mi “MAGASRA TESSZÜK A MÉRCÉJÉT”


 

Specialitásunk

Filozófiánk alapja, hogy nem tudunk és nem is szeretnénk mindent javítani, mindenkit kiszolgálni. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, és a jövőben is minket válasszanak.

Szervizünk az 1-15 db targoncával rendelkező vállalkozásokra szakosodott, és az ismert targonca típusok javítását vállalja. Szervizcsomagjaink és egyéb kiegészítő szolgáltatásaink az alábbi oldalon tekinthetők meg:

SZERVIZ

 

Bérflottánk több mint 120 targoncából áll, jelentős részünk 7 évnél fiatalabb. Akár napi, akár több éves bérletről van szó, nálunk szintes biztosan megtalálja a megfelelő targoncát. Természetesen szállítást is biztosítunk. 

BÉRBEADÁS

 

Az általunk forgalmazott Clark targonca 100 éves múlttal rendelkezik, könnyen kezelhető, strapabíró termék, melyet a gyártó egy életre tervezett. Elektromos, dízel, vagy gázüzemű hajtással rendelkező, homlokvillás és raktártechnika gépeink az alábbi oldalon található:

ÚJ CLARK TARGONCÁK

 


 

MSZ EN ISO 9001:2001 minősítés

Cégünk Vevőközpontúságát és precizitását bizonyítja, hogy 2008 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001 minősítéssel. A tanúsítványt 2011-ben a megszűnt  TÜV Nord helyett az EupontCert Kft. – vel újíttattuk meg sikeresen, ennek köszönhetően folyamataink, működésünk racionalizálásához új impulzusokat, ötleteket kaptunk, melyeket igyekszünk hasznosítani

020203110837EUCERT-jel 6589(3)

Vállalatirányítási ERP rendszer

Mi azonban még tovább mentünk! A targoncás piacon az elsők között voltunk, akik bevezették az SAP rendszert. A szoftver segítségével kollégáink egy jól felépített, stabilan működő, nagy cégek által már tesztelt adatbázis kezelő alkalmazással dolgoznak. Meggyőződésünk, hogy egy vállalat életében a hasonló jellegű fejlesztésekre mindig kell időt és pénzt fordítani.


 

Pénzügyi stabilitás

2016. májusában a Bisnode nemzetközi hitelminősítő szervezet Cégünket a magyar vállalkozások azon 1,75%-a közé sorolta, melyek a legszigorúbb pénzügyi kritériumoknak megfelelnek, ezáltal stabil lábakon állnak. Ez nagy megtiszteltetés számunkra, ezen túlmenőn pedig professzionális beszállítókat is eredményez, ami elősegíti Vevőink maximális kiszolgálását.

Bisnode tanusitvany


 

Környezetvédelem

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetet tudatos működésre! 2012. szeptemberében a papír alapú munkalapok használata mellett bevezettük az elektronikus munkalapok alkalmazását, ezáltal is csökkentve a papírfelhasználást. A cserélt, hibás alkatrészeket, akkumulátorokat, olajakat – Ügyfeleink beleegyezésével – elszállítjuk, és gondoskodunk a veszélyes hulladéknak megfelelő hasznosításukról! Műhelyeink megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak! Főként az olajak tárolására fordítunk figyelmet, hogy a talajba semmiképp ne kerülhessenek!Hisszük, hogy a környezeti előírások betartásával, környezettudatos munkavégzéssel kollégáink munkamorálja, felfogása is javul, hiszen a természet védelme közös ügyünk, melyből ők ezáltal vehetik ki részüket!


 

Országos Emelőgépes Egyesületi (OEME) tagság

Cégünk a kezdetektől fogva tagja az Országos Emelőgépes Egyesületnek. Ügyfeleink biztonságát erősíti ez a tény, hiszen egy esetleges vitás helyzet kialakulása esetén ezen független Egyesület állásfoglalása mértékadó lehet. A tagság a számtalan előny mellett egyben kötelezettséget is jelent számunkra, hiszen kollégáink rendszeres továbbképzésen vesznek részt, mely által mindig birtokában vagyunk a hatályos jogszabályoknak. 

És hogy milyen gépeket is forgalmazunk?

Röviden igyekszünk leírni a történetét:

“Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!” szól a Clark szlogenje.

Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját.

www.clarkmheu.com

Jelentős technológiai fejlesztéseknek köszönhetően piacra kerül az S széria, ami teljesen új külsővel és okos vezérléssel teszi magasra a lécet.

A Clark a 100. születésnapját ünnepli, melynek keretein belül egyedi dizájnnal és extra kedvezményekkel dob piacra bizonyos típusokat.

Emellett a belsőégésű szekció 2-3,3 tonnás szegmensében megjelenik a GTS széria.

Megújul a belsőégésű- és az elektromos paletta, megjelenik a Clark személyszállító járműve.

Átadásra kerül az új központ a németországi Duisburgban, ezzel egyidejűleg megindul a teljes raktártechnikai paletta frissítése.

A gyár piacra vezeti saját fejlesztésű vontatóját.

Ismét megnyitja kapuit az európai központ Mülheimben.

A Clark kilép a globális piacra. Újra beindul a termelés az USA-beli Lexingtonban.

Megjelenik az új GEN2 széria.

Bemutatkoznak a nagy, tömör kerekű, speciális építése CGC széria. A Clark fennállásának 80-ik évfordulóját és egyben az 1.000.000-ik legyártott targoncáját ünnepli.

A Clark az első targoncagyártóként megkapja az ISO 9001 minősítést.

A gyár piacra dobja az első hidrosztatikus gépét.

A Clark elsőként ajánl installált LPG-tartályt.

A Clark bemutatja a világ első vertikálisan elhelyezett “szárnyakat”, melyek az ülésre installálva borulás esetén védik a kezelőt.

A Clark vezeti be elsőként a bukókeret használatát.

Megérkeznek a Clark targoncák az USA-ból Európába.

A Clark uralja a targonca-piac 90%-át.

A Clark megalkotja az első targoncának nevezhető eszközt, mely a Clarktor nevet kapja.

Megjelenik az első traktor, mely a gyár területén alkatrészeket szállít.

Megalakul a Clark gyár, mely kezdetben a vasúti szállítmányozást szolgálja.