Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  targonca berles telephely

  A Targonax Kft. bemutatkozása.
  Cégünk története és szolgáltatásai

  Történt egyszer régen, még a ’90-es évek elején, hogy megalakult cégünk elődje…
  Azóta sok dolog változott, de a filozófiánk és az értékeink nem!

  100% hazai tulajdon

  35 fős, tapasztalt csapat

  Országszerte
  19 szervizautó

   Több évtizedes szakmai múlt

  Főbb területeink

  Targonca
  értékesítés

  Új vagy használt targoncát vásárolna? Tekintse meg kínálatunk, akár készletről azonnal! Kollégánk segíti vállalkozását a megfelelő targonca értékesítésével!

  Targonca
  bérlés

  Ideiglenesen lenne rövid vagy hosszabb távra szüksége költséghatékonyan targoncára? Kérjen ajánlatot targonca bérbe adásra és egyedi ajánlatot adunk.

  Targonca
  szerviz, javítás

  Országos targonca szerviz szolgáltatásunk gyors, pontos és megbízható segítség lesz vállalkozása számára. Akár rendszeres, akár alkalmi targonca javítás szükséges.

  100% hazai tulajdon

  Cégünk több évtizede 100 % hazai tulajdonú társaságként a targoncás piac meghatározó szereplője.

  Fő tevékenységeink

  Fő tevékenységünk targoncák bérbeadása és Clark targoncák értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat.

  Szolgáltatásaink köre

  Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá kézi emelők és egyéb kiegészítő berendezések értékesítése, emelőgépek vizsgáztatása, akkumulátorok karbantartása és szervizelése.

  Széles termékkínálat

  Kínálatunkban elérhetők terepes targoncák és elektromos csúszókormányzású rakodógépek is. Speciális termékeket is forgalmazunk!

  Minősítéseink

  2008 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel, 2022. nyarán pedig az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ EN ISO 45001:2018 tanúsítványokat is sikeresen megszereztük.

  Emellett tagjai vagyunk az Országos Emelőgépes Egyesületnek (OEME).

  35 fős csapatuk

  Csapatunkat folyamatosan bővítjük, és sok energiát fordítunk képzésekre. Dolgozóink kiválasztásakor nem csak szakmai, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, és a jövőben is minket válasszanak. Mi nem a legolcsóbbak kívánunk lenni, hanem a legjobbak!

  Tanúsítványainkból

  Cégünk Vevőközpontúságát és precizitását bizonyítja, hogy 2008 óta folyamatosan rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001, majd MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Mi azonban még magasabbra szerettük volna emelni a szolgáltatási színvonalunkat, ezért a 2022. nyarán a korábbi Minőségirányítási rendszer (MIR) mellé sikeresen bevezettük a Környezetközpontú irányítási rendszert (KIR), valamint a Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszereket (MEBIR) is. A sikeres audit és tanúsítás során folyamataink, működésünk racionalizálásához új impulzusokat, ötleteket kaptunk, melyeket igyekszünk hasznosítani. Tanúsítványaink a képekre kattintva letölthetők.

  ISO 9001:2015 (MIR) | ISO 14001: 2015 (KIR) | ISO 45001:2018 (MEBIR)

  Stabil pénzügyi partner elismerésünk

  Dun & Bradstreet tanusitvany

  Országos Emelőgépes Egyesület tagság

  oeme tagsag

  Küldetésünk

  Küldetésünk egy olyan gazdasági társaság működtetése, mely maximálisan törekszik az ügyfelek gyors és precíz kiszolgálására, megbecsüli és értékeli a saját dolgozóit, tisztességes a beszállítóival szemben, hangsúlyosnak érzi a környezetvédelmet és felelős a közösségért, amelyen belül működik.
  Elképzelésünk, hogy meghaladjuk az ügyfelek minőségre, biztonságra, fenntarthatóságra, költségekre, szállításra és értékre vonatkozó várakozásait, és elkötelezett vagyunk egy környezetkímélő, jövedelmező üzleti kultúra létrehozásában.

  Ügyfelek gyors, precíz kiszolgálása

  Legyen szó értékesítésről, bérbeadásról, szervizelési folyamatról, szolgáltatásainkkal vevőink termelőeszközeinek működőképességét, vagy a kapacitás bővítését segítjük elő. Ezért jól tudjuk, hogy jelentős anyagi kiesést jelent számukra ezen eszközök használhatatlansága. Bérflottánk jelentős része 7 évnél fiatalabb, folyamatosan karbantartott gép, melyeket felkészítve adunk át bérlőknek, így azok azonnal munkába tudnak állni. 

  Környezettudatosság

  Tevékenységünk során jelentős mennyiségű energiát használunk el és szintén nagyobb mennyiségben keletkezik (veszélyes) hulladék. Célunk, hogy az energiafelhasználásunkat folyamatosan csökkentve, a hulladékot pedig a jogszabályok előírásainak megfelelő módon kezelve mérsékelni tudjuk a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Elveinkhez hűen megvalósítjuk a minőség-, környezet-, és MEB irányítási elvek előnyeit a napi tevékenységek során, melyek alapot biztosítsanak a vállalkozás teljesítményének folyamatos javításához.

  Munkavállalóink megbecsülése

  Sok-sok évvel ezelőtt már felismertük, hogy az egyik legfontosabb érték a munkavállaló. Emiatt törekszünk a megfelelő munkakörnyezet biztosítására, az anyagi és szellemi megbecsülésre dolgozóink körében.

  Cégük jelenleg 35 fős összeszokott, hatékony, egységes csapatként áll ügyfeleik rendelkezésére!

  Jövőkép

  A Targonax Kft. megalakulása óta hazai tulajdonú társaságként nagy utat tett meg a targoncás piacon. Megtöbbszöröztük az árbevételünket, jelentősen növeltük munkavállalói létszámunkat, új szolgáltatásokat vezettünk be, korszerűbb telephelyre költöztünk, és bővítettük is azt.

  Jövőbeli terveink között szerepel a piaci pozíciónk erősítése, új piaci szegmensek megcélzása, további telephely bevonása, az eszközparkunk fiatalítása és bővítése, forgalmunk növelése.

  Elképzelésünk szerint a tevékenységünknek köszönhetően elégedett lesznek ügyfeleink, akik szakszerű, megfizethető, és gyors szolgáltatást, vagy kiváló minőségű terméket kapnak.

  Boldogok lesznek munkavállalóink, hiszen a munkájukat megbecsüljük, mely jelentős motivációt eredményez számukra. Beszállítóink számára stabil megrendelőként biztos és fizetőképes vevőt jelentünk.

  Küldetésünk

  Küldetésünk megvalósítása és céljaink elérése érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk. 

  Integrált irányítási rendszerek működtetése

  Stratégiai, üzleti döntést hoztunk az ISO 9001, az ISO 14001 és az ISO 45001 követelmények szerinti integrált irányítási rendszerek működtetésére. Az alkalmazás segítségével fejlesztjük és fenntartjuk vállalkozásunk, termékeink és szolgáltatásaink általános teljesítményét. Fontos, hogy képesek legyünk folyamatosan olyan szolgáltatást nyújtani, amely megfelel az ügyfeleknek és az alkalmazható jogi és más szabályozási követelményeknek. Célunk az ügyfeleink elégedettségének növelésére irányuló lehetőségek elősegítése, és a vállalkozás kontextusához és célkitűzéseihez kapcsolódó kockázatok és lehetőségek kezelése.

  Eszközállomány fejlesztése

  Bérbeadható targoncáinkat, szervizautóinkat, szerszámainkat folyamatosan cseréljük, fiatalítjuk. Tesszük ezt azért, mert tudjuk, elavult eszközökkel nem lehet hatékonyan dolgozni.

  Kockázatalapú gondolkodás

  A kockázatalapú gondolkodás megvalósítása nélkülözhetetlen eszköze a hatékony működésnek. A Targonax Kft. hatékonyan tervez és hajt végre különböző intézkedéseket a kockázatok és lehetőségei kezelésére az eredmény maximalizálására, beleértve, de nem kizárólagosan a jobb eredmények elérését és megakadályozzák a termékek, szolgáltatások és az integrált irányítási rendszer negatív hatásait. 

  Vevőközpontú szemlélet

  A Targonax Kft szerepét és elkötelezettségét a vevőközpontúsággal kapcsolatban bizonyítja, hogy a vevők igényeinek, a jogszabályi és szakmai előírásoknak megfelelően vezeti be és végzi tevékenységét, ennek érdekében folyamatosan fejleszti információs rendszerét, illetve infrastruktúráját. Ennek célja, hogy olyan vevői igény- és követelményvizsgálat legyen kialakítva, amely biztosítja, hogy a vállalkozás vevőinek igénye felmérésre, átvizsgálásra, illetve értékelésre kerüljön, a kifejezett és látens igényekre egyaránt.

  Együttműködés minőségi beszállítókkal

  Működésünk során törekszünk beszállítóinkkal a korrekt, etikus partneri magatartás kialakítására.    Szolgáltatási színvonalunk magas szinten tartásához elengedhetetlen, hogy minőségi szolgáltatást nyújtó partnerekkel dolgozzunk együtt. Folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük a tőlük kapott termékeket, szolgáltatásokat. Ennek eredményeképp az évek során sikerült egy stabil, megbízható láncot kialakítanunk, melynek segítségével garantálható a minőségi szolgáltatás.

  Targonax Kft. a környezetvédelemért

  Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetet tudatos működésre! A targoncás piacon az elsők között voltunk, akik papír alapú munkalapok használata helyett bevezettük az elektronikus munkalapok alkalmazását, ezáltal is csökkentve a papírfelhasználást.

  A cserélt, hibás alkatrészeket, akkumulátorokat, olajokat – Ügyfeleink beleegyezésével – elszállítjuk, és gondoskodunk a veszélyes hulladéknak megfelelő hasznosításukról! Műhelyeink megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak! Főként az olajok tárolására fordítunk figyelmet, hogy a talajba semmiképp ne kerülhessenek!

  Hisszük, hogy a környezeti előírások betartásával, környezettudatos munkavégzéssel kollégáink munkamorálja, felfogása is javul, hiszen a természet védelme közös ügyünk, melyből ők ezáltal vehetik ki részüket!

  Kérjen E-számlát tőlünk!

  A digitalizálást elősegítve 2016-tól elérhetővé tettük az e-számla szolgáltatást is. Előnyös, hiszen:

  • csökken a papírfelhasználás,
  • a számla időbélyeggel és digitális aláírással ellátva e-mailben kerül megküldésre a megadott e-mail címre,
  • a számlával továbbításra kerül egy teljesítési igazolás is /ez lehet munkalap, szállítólevél, szerződés stb./, mely alátámasztja a számla jogosságát,
  • a számla ebben a formátumban bármikor továbbítható, lementhető,
  • a számla a kiállítást követően perceken belül a fogadó fél rendelkezésére áll.

  Óvjuk együtt környezetünk!


  Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

  Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!


   Scroll to Top