Bemutatkozás

Szervizpont

Szervizautó

Fős létszám

Bértargonca

Szervizelt gép

 “Mi nem a legolcsóbbak kívánunk lenni, hanem a legjobbak”

Cégünk 2005 óta 100 % hazai tulajdonú társaságként a targoncás piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységünk targoncák bérbeadása és értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá kézi emelők és egyéb kiegészítő berendezések értékesítése, emelőgépek vizsgáztatása, akkumulátorok karbantartása és regenerálás.

Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedi a legtöbb gyártó-, logisztikai- és szolgáltató szervezet általános raktártechnikai igényét.

👨‍💼 35 főt foglalkoztatunk 

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, és sok energiát fordítunk képzésekre. Dolgozóink kiválasztásakor nem csak szakmai, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, és a jövőben is minket válasszanak. Mi nem a legolcsóbbak kívánunk lenni, hanem a legjobbak!

🚘 19 szervizautóval rendelkezünk

Márkafüggetlen szervizszolgáltatást biztosítunk az Ön számára az ország egész területén. Regionális szervizpontjaink segítségével gyorsan és kedvező áron kínáljuk szolgáltatásunkat. Rendelkezünk minden olyan szükséges tudással, eszközzel, beszerzési forrással, melyek szervizünket professzionálissá teszik.

Központi targoncaszerviz: Nagytarcsa /MO autópálya keleti szektor, M0-M31 csomópont/

Szervizpontok: Budapest, Ajka, Jászberény, Pécs, Martfű, Székesfehérvár, Nyíregyháza

Bértargonca-flottánk több mint 140 targoncából áll

 

🆕 Jelentős részük 7 évnél fiatalabb, újszerű targonca , megtalálhatók köztük elektromos, dízel, gázüzemű targoncák, valamint raktártechnikai gépek is. Akár napi, akár több éves bérletről van szó, nálunk szinte biztosan megtalálja a megfelelő targoncát.

 

🆗 Targoncáink ismert előéletűek, döntő többségük üzembe helyezését mi végeztük el újonnan. Fontos szempont ez a kiválasztásnál, hiszen ez garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy a bérleti időszak alatt a targonca üzembiztosan működik majd.

 

✔️ Bérgépeink rendelkeznek érvényes papírokkal, megfelelnek a hatályos munkavédelmi előírásoknak, így leszállítást követően azonnal munkába tudnak állni. Természetesen a szállításban is tudunk segíteni, amennyiben igény van rá.

 

Bérflottánk kihasználtsága folyamatosan változik, ezért ha a fenti listában nem talál megfelelő targoncát, az aktuálisan elérhető gépek miatt keresse kollégánkat!

 

Képviselt márkánk, a Clark a világ egyik legmegbízhatóbb gépe

Ezt bizonyítja, hogy Európában több alkalommal elnyerte az “Év Targoncája” díjat. Több mint 100 éves tapasztalata, a folyamatos kutatás-fejlesztés, a vevőorientált innováció révén a Clark megteremtett egy olyan minőségi targonca-palettát, amellyel Európa szerte élvezi a Vevők bizalmát.

Az általunk forgalmazott Clark targonca több mint 100 éves múlttal rendelkezik, könnyen kezelhető, strapabíró termék, melyet a gyártó egy életre tervezett. Elektromos, dízel, vagy gázüzemű hajtással rendelkező, homlokvillás és raktártechnika gépeink az alábbi oldalon található:

 

MSZ EN ISO 9001:2015 minősítés

 

Cégünk Vevőközpontúságát és precizitását bizonyítja, hogy 2008 óta folyamatosan rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001, majd MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. A tanúsítvány megújításával 2020-ban a MARTON Szakértő Iroda Kft.-t bíztuk meg. A sikeres audit és tanúsítás során folyamataink, működésünk racionalizálásához új impulzusokat, ötleteket kaptunk, melyeket igyekszünk hasznosítani.

 

Vállalatirányítási rendszer

2014-ben új vállalatirányítási rendszert vezettünk be, mely lehetővé tette elektronikus munkalapok alkalmazását, és minden elvégzett munka tételes dokumentálását. Az alábbi előnyöket tudjuk így nyújtani ügyfeleink részére:

 • minden munkalap tartalmazza a javítandó gép típusát, szériaszámát, a tételes munka leírását, és a felhasznált anyagokat,
 • a munkavégzést követően az aláírt elektronikus munkalap e-mailben megküldésre kerül a megadott e-mail címre,
 • a géptörténet bármikor lekérhetővé válik,
 • emellett sikerült jelentősen csökkenteni a papírfelhasználásunkat a papíralapú munkalapok számának drasztikus csökkentésével,
 • kevesebb borítékot használunk, hiszen kevesebb munkalapot kell postázni,
 • kevesebb hulladékot termelünk, hiszen a papíralapú munkalap hibás kitöltése esetén azt újból kellett írni,
 • az elektronikus munkalap könnyedén lementhető, továbbítható, így nem kell fénymásolni.

Átlátható tevékenység és működés 

Mi azonban még tovább mentünk! A targoncás piacon az elsők között voltunk, akik vállalatirányítási rendszert vezettek be a napi működésük dokumentálása, ellenőrizhetősége és pontossága érdekében.

A szoftver segítségével kollégáink egy jól felépített, stabilan működő, nagy cégek által már tesztelt adatbáziskezelő alkalmazással dolgoznak. Meggyőződésünk, hogy egy vállalat életében a hasonló jellegű fejlesztésekre mindig kell időt és pénzt fordítani.

Adatvédelmi tájékoztatónk IDE KATTINTVA érhető el.

Pénzügyi stabilitás

2016. májusában a Bisnode nemzetközi hitelminősítő szervezet Cégünket a magyar vállalkozások azon 1,75%-a közé sorolta, melyek a legszigorúbb pénzügyi kritériumoknak felelnek meg, ezáltal stabil lábakon állnak. Ez nagy megtiszteltetés számunkra, ezen túlmenően pedig professzionális beszállítókat is eredményez, ami elősegíti Vevőink maximális kiszolgálását. Bisnode tanusitvany

Környezetvédelem

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetet tudatos működésre! 2012. szeptemberében a papír alapú munkalapok használata mellett bevezettük az elektronikus munkalapok alkalmazását, ezáltal is csökkentve a papírfelhasználást. A cserélt, hibás alkatrészeket, akkumulátorokat, olajokat – Ügyfeleink beleegyezésével – elszállítjuk, és gondoskodunk a veszélyes hulladéknak megfelelő hasznosításukról! Műhelyeink megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak! Főként az olajok tárolására fordítunk figyelmet, hogy a talajba semmiképp ne kerülhessenek! Hisszük, hogy a környezeti előírások betartásával, környezettudatos munkavégzéssel kollégáink munkamorálja, felfogása is javul, hiszen a természet védelme közös ügyünk, melyből ők ezáltal vehetik ki részüket!

 

Elektronikus számlaküldési szolgáltatás

A digitalizálást folytatva 2016-tól elérhetővé tettük az e-számla szolgáltatást is. Előnyös, hiszen:

 • tovább csökken a papírfelhasználás,
 • a számla időbélyeggel és digitális aláírással ellátva e-mailben kerül megküldésre a megadott e-mail címre,
 • a számlával továbbításra kerül egy teljesítési igazolás is /ez lehet munkalap, szállítólevél, szerződés, stb./, mely alátámasztja a számla jogosságát,
 • a számla ebben a formátumban bármikor továbbítható, lementhető,
 • a számla a kiállítást követően perceken belül a fogadó fél rendelkezésére áll.

 

Országos Emelőgépes Egyesületi (OEME) tagság

Cégünk a kezdetektől fogva tagja az Országos Emelőgépes Egyesületnek. Ügyfeleink biztonságát erősíti ez a tény, hiszen egy esetleges vitás helyzet kialakulása esetén ezen független Egyesület állásfoglalása mértékadó lehet.

A tagság a számtalan előny mellett egyben kötelezettséget is jelent számunkra, hiszen kollégáink rendszeres továbbképzésen vesznek részt, mely által mindig birtokában vagyunk a hatályos jogszabályoknak.

És hogy milyen is a Clark targonca?

 

“Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található. A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robusztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszközökről. Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

 www.clarkmheu.com

2018
Jelentős technológiai fejlesztéseknek köszönhetően piacra kerül az S széria, ami teljesen új külsővel és okos vezérléssel teszi magasra a lécet.

2017
A Clark a 100. születésnapját ünnepli, melynek keretein belül egyedi dizájnnal és extra kedvezményekkel dob piacra bizonyos típusokat. Emellett a belsőégésű szekció 2-3,3 tonnás szegmensében megjelenik a GTS széria.

2015
Megújul a belsőégésű- és az elektromos paletta, megjelenik a Clark személyszállító járműve.

2014
Átadásra kerül az új központ a németországi Duisburgban, ezzel egyidejűleg megindul a teljes raktártechnikai paletta frissítése.

2013
A gyár piacra vezeti saját fejlesztésű vontatóját.

2007
Ismét megnyitja kapuit az európai központ Mülheimben.

2006
A Clark kilép a globális piacra. Újra beindul a termelés az USA-beli Lexingtonban.

2001
Megjelenik az új GEN2 széria.

1997
Bemutatkoznak a nagy, tömör kerekű, speciális építése CGC széria. A Clark fennállásának 80-ik évfordulóját és egyben az 1.000.000-ik legyártott targoncáját ünnepli.

1996
A Clark az első targoncagyártóként megkapja az ISO 9001 minősítést.

1993
A gyár piacra dobja az első hidrosztatikus gépét.

1991
A Clark elsőként ajánl installált LPG-tartályt.

1983
A Clark bemutatja a világ első vertikálisan elhelyezett “szárnyakat”, melyek az ülésre installálva borulás esetén védik a kezelőt.

1967
A Clark vezeti be elsőként a bukókeret használatát.

1945
Megérkeznek a Clark targoncák az USA-ból Európába.

1941
A Clark uralja a targonca-piac 90%-át.

1924
A Clark megalkotja az első targoncának nevezhető eszközt, mely a Clarktor nevet kapja.

1917
Megjelenik az első traktor, mely a gyár területén alkatrészeket szállít.

1909
Megalakul a Clark gyár, mely kezdetben a vasúti szállítmányozást szolgálja.