Elektromos rakodógépek

Kovaco Electric elektromos rakodógépek

Kovaco Elise 900 csúszókormányzású rakodógép

 

A világ első 100%-ban elektromos csúszókormányzású rakodója, mely környezetbarát, egyben rendkívül erős és strapabíró.

Úttörő hajtásláncával, és számos beépített biztonsági funkciójával ez a gép csúszókormányzású rakodók új generációja! Akár 8 órás folyamatos üzemidővel, és távirányítású opcióval rendelkezik.

Bővebb információ: www.kovaco.hu/kovaco-elise900

 

Telefon:
06-30/294-8086

Kovaco MiniZ kompakt, és erős rakodógép

 

A világ első 100%-ban elektromos kompakt rakodója, mely méreteinek köszönhetően tökéletes választás szűk belső terekben végzendő munkákhoz.

Kis mérete és rendkívüli ereje alkalmassá teszi a belsőépítészetben, a mezőgazdaságban, a tereprendezésben, az élelmiszer-feldolgozásban vagy a mezőgazdasági üzemekben való használatra.

Bővebb információ: www.kovaco.hu/kovaco-miniz

 

Telefon:
06-30/294-8086

A csúszókormányzású rakodók új generációjának magyarországi forgalmazója, a Targonax Kft.

A világon egyedülálló terméket forgalmazunk Magyarországon. Képzeljen el egy csúszó kormányzású rakodógépet a világszínvonalú rakodógépek teljesítményével és képességeivel, de egy fontos különbséggel – nulla káros környezeti hatással! Bizony, ez egy akkumulátorral hajtott rakodógép, mely rendkívüli menettulajdonságokkal és energiával rendelkezik.

Akár értékesítésről, akár bérlésről, akár ezek szervizeléséről van szó, mi állunk rendelkezésre.

A KOVACO ELECTRIC a folyamatos innovációra törekszik! Arra, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjon a többieknél. Hiszünk az egyszerűség erejében, ezért fejlesztettünk 100%-ban elektromos csúszókormányzású rakodókat. Olyan nagy teljesítményű eszközöket, amelyek akár 8 órás folyamatos használatra is alkalmasak egyetlen töltéssel, zéró negatív környezeti hatással bírnak, és minimális karbantartási költségekkel üzemeltethetők.

Az alábbi űrlap kitöltésével díjmentesen érdeklődhet a részletekről. És ígérjük, nem fogjuk zaklatni!