Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  targonca berles bertargonca

  Targonca lízing

  Nem szeretné egy összegben megvásárolni Clark targoncáját? Van több megoldásunk rá!

  Az alábbi lehetőségek közül választhat:

  Hosszútávú targonca bérleti lehetőségek, nyíltvégű és zártvégű lízing konstrukciók, akár 72 hónapos futamidővel! Összehasonlító táblázatunkkal igyekszünk segíteni a döntéshozatalban, majd a teljes ügyintézési folyamatot díjmentesen lebonyolítjuk.

  Az adatok tájékoztató jellegűek. Finanszírozó bevonása esetén a pénzintézet előzetes hitelbírálatot végez, melynek eredménye befolyásolja a feltételeket. Elsődleges pénzügyi partnerünk az Euroleasing Zrt. / volt Budapest Lízing Zrt./, de lehetőség van az Ön által preferált hitelintézet bevonására is.

  030237finanszirozas

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg röviden milyen megoldást szeretne, vagy ha kérdése lenne azt és felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   Scroll to Top