Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Clark GTS25-35 belsőőégésű targonca

  Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

  A “Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” pályázatban a keretösszeg 150 milliárd Ft, amelyet két célterület mentén osztanak el, az 1. célterület a mezőgazdasági termékek értéknövelése és piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása, erre 145 milliárd forintot különítettek el. Emellett további 5 milliárd Ft jut a mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez kapcsoló zöld beruházások támogatására. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 200 millió Ft – 5 milliárd forintig terjedhet, célterülettől függően. A támogatási intenzitás 50-70%, ez a növelés a megújuló energia hasznosítására irányuló technológiák alkalmazásával érhető el. A pályázatban előleg is igényelhető a meghatározott támogatási összeg legfeljebb 25%-áig, vagy legfeljebb 500 millió forintig.

  Amire igényelhető a támogatás: 

  • új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek kialakítása (TARGONCÁK IS)
  • gyártásközi- és végtermékek minőségét szolgáló új eszközök, laboreszközök beszerzése, technológiai rendszerek kialakítása
  • üzemen belüli anyagmozgatáshoz, raktározáshoz, csomagoláshoz szükséges új eszközök beszerzése
  • áruszállításra használható teherautók és furgonok (N járműkategória) beszerzése, legfeljebb nettó 55 millió Ft értékben
  • épületek, építmények építése, kialakítása, bővítése
  • energetikai hatékonyságnövelést nem célzó korszerűsítések, felújítások

  A Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása pályázatban a támogatási kérelmeket 2024. július 30-tól forráskimerülésig, de legkésőbb 2025. március 17-ig lehet benyújtani. A kisebb cégeknek szóló Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása pályázatban pedig 2024. június 25-től forráskimerülésig, de legkésőbb 2025. február 3-ig lehet pályázni. A pályázat egyelőre társadalmi egyeztetés alatt áll, így a végleges Felhívás megjelenéséig még történhetnek módosítások.

   Fenti adatok tájékoztató jellegűek. További információk:

   https://palyaz.hu/elelmiszeripari-uzemek-fejlesztese/

   Targoncakínálatunk az alábbi linken érhető el:

   https://targonax.hu/targoncak/

   Targonax Kft. – Nagytarcsa, 2024.05.23.

   Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

   Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!

   Targonca értékesítés

   Bence

   +36 (30) 294-8086
   b.bence@targonax.hu

   Kérjen ajánlatot

   Kérjük írja meg, hogy milyen feladathoz keres targoncát, hány darabot, illetőleg milyen helyszínre, majd ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


    [rsformscript select=’Vásárlás, ajánlatkérés’]

    Scroll to Top