Targonca akkumulátor értékesítés

Elektromos targoncájához válasszon minőségi  akkumulátort, valós garanciával!

Szükség esetén kérje kollégánk segítségét!  

Beazonosítást követően ajánlatot készítünk, melyet tételesen és írásban küldünk meg. Az ajánlat tartalmazza a tételek nettó és bruttó értékét, a szállítási határidőt, valamint a fizetési feltételt.

Megrendelést követően értesítést küldünk, amikor a termék átvehető. Lehetőség van személyes átvételre nagytarcsai központunkban, vagy kiszállítás is kérhető. És természetesen beszerelésre is van mód külön díjazás ellenében.

Munkaakkumulátor targoncához

Elektromos targoncát használó Ügyfeleink számára viszont nagy problémát tud okozni, ha a munkaakkumulátor cserére szorul, mivel ezen gépeknek ilyenkor a “lelke” hibásodik meg. Így sajnos elég költséges és sokszor hosszadalmas procedúrának néznek elébe.

Természetesen, amennyiben lehetséges, első körben cellacserével próbálunk meg javítani az akkumulátor kapacitásán, de ez egy bizonyos üzemidő után már nem segít.

De van megoldás! Mégpedig ebben az esetben is a Targonax Kft. az akkumulátor pontos adatainak rögzítését követően ellenőrizzük gyors raktárunk készletét, ahol a leggyakrabban fogyó akkumulátorok mindig megtalálhatók, és ahonnan 2 hét alatt már szállítani is tudunk.

Az új akkumulátor üzembe helyezését követően igény szerint a régi akkumulátort elszállítjuk, megsemmisítéséről gondoskodunk. Az akkumulátor élettartamának növelése céljából válassza Cégünk szolgáltatásait, az akkumulátor karbantartást, vagy akkumulátor regenerálást!

Kis befektetéssel sokat spórolhat!

Clark WPio 15 Li-ion akkumulátoros raklapozó

Indító akkumulátor targoncához

Az indító akkumulátorok meghibásodása esetén több típust is kínálunk, mely közül Ügyfeleink választják ki a számukra árban és egyéb paraméterben megfelelőt.

Igény esetén a az akkumulátor cseréjét is elvégezzük, és a hibás akkumulátort elszállítjuk. Ez rendszerint maximum néhány napot vesz igénybe.

Egyéb akkumulátorokat is forgalmazunk. Bátran keressen minket blokk akkumulátorokkal, lítium akkumulátorokkal kapcsoaltban is!