Targonca akkumulátor értékesítés

Munkaakkumulátor targoncához

Elektromos targoncát használó Ügyfeleink számára viszont nagy problémát tud okozni, ha a munkaakkumulátor cserére szorul, mivel ezen gépeknek ilyenkor a “lelke” hibásodik meg. Így sajnos elég költséges és sokszor hosszadalmas procedúrának néznek elébe.

Természetesen, amennyiben lehetséges, első körben cellacserével próbálunk meg javítani az akkumulátor kapacitásán,  de ez egy bizonyos üzemidő után már nem segít.

De van megoldás!

Mégpedig ebben az esetben is a Targonax Kft. az akkumulátor pontos adatainak rögzítését követően ellenőrizzük gyors raktárunk készletét, ahol a leggyakrabban fogyó akkumulátorok mindig megtalálhatók, és ahonnan 2 hét alatt már szállítani is tudunk.

Az új akkumulátor üzembe helyezését követően igény szerint a régi akkumulátort elszállítjuk, megsemmisítéséről gondoskodunk.

Az akkumulátor élettartamának növelése céljából válassza Cégünk szolgáltatásait, az akkumulátor karbantartást, vagy akkumulátor regenerálást! 

Kis befektetéssel sokat spórolhat!

Forgalmazott márkák

Indító akkumulátor targoncához

 

Az indító akkumulátorok meghibásodása esetén több típust is kínálunk, mely közül Ügyfeleink választják ki a számukra árban és egyéb paraméterben megfelelőt. Igény esetén a az akkumulátor cseréjét is elvégezzük, és a hibás akkumulátort elszállítjuk. Ez rendszerint maximum néhány napot vesz igénybe.

Nádasi Gábor

Targoncaalkatrészek és kiegészítők

+36 (30) 171 8492

[email protected]