Targonca emelővilla és adapter értékesítés

A targoncákon lévő villakocsikra több szerkezet is felszerelhető.

Ezek közül a leggyakoribb az emelővilla, de egyéb más adaptert is alkalmazhatunk.

Emelővilla, villahosszabbító

 

Az emelővillák pontos leméretezése fontos feladat, és nem is mindig olyan egyszerű, ezért igény szerint szakmai segítséget is nyújtunk hozzá. Meg kell határozni a villa méretét, hogy mit kívánunk vele emelni, mekkora súlyt kell emelni, milyen villakocsira kell feltenni, milyen az anyaga, milyen a felfüggesztése.
Hosszabb méretű rakomány emelésére használjunk villahosszabbítót. Itt egy főszabályt kell szem előtt tartani, hogy a villahosszabbító hossza nem haladhatja meg a villa hosszának 60 %-át.

Adókedvezmény elektromos targoncákra

Bálafogók

Villapozicionálók

Hótoló, hóeke

Villaforgató, konténerforgató

Egyéb adapter

A targoncákat a klasszikus felhasználás mellett különböző célokra is használhatjuk, melyekhez a szükséges adapterek nálunk is megvásárolhatók. Számtalan megoldás létezik, mellyel a targonca minimális átalakítással jobban kihasználható eszközzé válik.

Több gyártó termékeit kínáljuk a felhasználás jellegétől és a munkakörnyezettől függően.

Beazonosítást követően ajánlatot készítünk, melyet tételesen és írásban küldünk meg. Az ajánlat tartalmazza a tételek nettó és bruttó értékét, a szállítási határidőt, valamint a fizetési feltételt. Megrendelést követően értesítést küldünk, amikor a termék átvehető. Lehetőség van személyes átvételre nagytarcsai központunkban, vagy kiszállítás is kérhető. És természetesen beszerelésre is van mód külön díjazás ellenében.

Speciális igény esetén is bátran keressen bennünket!