Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  clark targonca

  Targonca emelővilla és különféle targonca adapterek

  A targoncákon lévő villakocsikra több szerkezet is felszerelhető. Ezek közül a leggyakoribb az emelővilla, de egyéb más adaptert is alkalmazhatunk. Feladattól függően válaszhatjuk ki a szükséges kiegészítőt.

  Targonca kiegészítő, adapter vásárláshoz Targonax Kft.

  Megbízható gyártók termékei

  Minőségi targonca kiegészítők és adapterek csak a legmegbízhatóbb gyártóktól, a biztonságos és hosszú távú használat érdekében.

  Kedvező Ár / érték arány

  Kitűnő minőségű targonca kiegészítők és adapterek versenyképes áron, garantáltan jó ár-érték aránnyal.

  Gyors ügyintézés, nagy készlet

  Gyors, hatékony ügyintézés és bőséges készlet, hogy az Ön igényeihez azonnal tudjunk alkalmazkodni.

  Országos, szakmai háttér

  Országos lefedettségű, szakértői háttérrel biztosítjuk a targonca kiegészítők és adapterek szakszerű értékesítését.

  targonca
  emelovilla villahosszibbito 300x106 1

  Emelővilla, villahosszabbító

  Az emelővillák pontos leméretezése fontos feladat, és nem is mindig olyan egyszerű, ezért igény szerint szakmai segítséget is nyújtunk hozzá. Meg kell határozni a villa méretét, hogy mit kívánunk vele emelni, mekkora súlyt kell emelni, milyen villakocsira kell feltenni, milyen az anyaga, milyen a felfüggesztése.

  Hosszabb méretű rakomány emelésére használjunk villahosszabbítót. Itt egy főszabályt kell szem előtt tartani, hogy a villahosszabbító hossza nem haladhatja meg a villa hosszának 60 %-át.

  Targonca adapterek széles kínálata

  A targoncákat a klasszikus felhasználás mellett különböző célokra is használhatjuk, melyekhez a szükséges adapterek nálunk is megvásárolhatók. Számtalan megoldás létezik, mellyel a targonca minimális átalakítással jobban kihasználható eszközzé válik. Több gyártó termékeit kínáljuk a felhasználás jellegétől és a munkakörnyezettől függően.

  Beazonosítást követően ajánlatot készítünk, melyet tételesen és írásban küldünk meg. Az ajánlat tartalmazza a tételek nettó és bruttó értékét, a szállítási határidőt, valamint a fizetési feltételt. Megrendelést követően értesítést küldünk, amikor a termék átvehető. Lehetőség van személyes átvételre nagytarcsai központunkban, vagy kiszállítás is kérhető. És természetesen beszerelésre is van mód külön díjazás ellenében. Speciális igény esetén is bátran keressen bennünket!

  targonca adapter ertekesites
  atib
  cascade
  kaup
  meyer

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy milyen feladathoz, célra keres targonca adaptert, emelővillát, majd ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   Scroll to Top