Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  clark targonca

  Vásároljon új vagy használt targoncát nálunk! Válogasson széles termékpalettánkból készletről, illetve rövid szállítási határidővel!

  Kereskedésünkben akár azonnali átvétellel vásárolhat targoncát! Termékeink megtekinthetők és kipróbálhatók telephelyünkön. Clark márka hazai hivatalos forgalmazója,
  illetve az Agrimac (Agria Hispania) márka kizárólagos forgalmazója a Targonax Kft.,
  mely mögött kiemelt szakmai háttér és országos hálózat társul!

  Targonca értékesítés? Akkor Targonax Kft. mert …

  Megbízható, szakmai háttér

  A Targonax Kft. megbízható és széleskörű szakmai tapasztalata biztosíték arra, hogy minden vásárló a legjobb minőségű és legmegfelelőbb targoncát választhassa ki igényei szerint.

  Kedvező ár / érték arány

  Versenyképes árakon kínálunk magas minőségű targoncákat, így ügyfeleink a legjobb ár-érték arányú megoldások közül választhatnak.

  Gyors ügyintézés, nagy készlet

  Rugalmas és gyors ügyintézéssel állunk rendelkezésre, valamint nagy készletünknek köszönhetően gyorsan reagálunk az ügyfelek igényeire.

  Kipróbálható targoncák

  Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ügyfeleink személyesen is kipróbálhassák a kiválasztott targoncákat, így biztosak lehetnek a vásárlásuk sikerében.

  targonca
  szerviz targonca javitas e1700434781595

  Targonca értékesítés, szerviz, flottakezelés egy helyen

  A Targonax Kft.-nél mindent egy helyen talál, ami a targoncák világához szükséges: kiterjedt kereskedelmi tevékenységet, szakképzett szervizelést és professzionális flottakezelést kínálunk. Ezáltal ügyfeleink számára egyszerűsítjük a beszerzési és karbantartási folyamatokat, miközben teljes körű szolgáltatást nyújtunk targoncáik élettartama során.

  Kínálatunkban kizárólag elismert és megbízható targoncagyártók termékeit találja, amelyek hosszú távon biztosítják a minőséget és a hatékonyságot.

  Nagy készletünknek köszönhetően a vásárlást követően gyorsan és hatékonyan biztosítjuk a kiválasztott targoncák szállítását.

  Minden vásárlónk részletes, átlátható ajánlatot kap, amely pontosan és teljes körűen tartalmazza a targoncák specifikációit és költségeit.

  Ügyintézésünk gyors és precíz, így biztosítva, hogy minden ügyfél zökkenőmentesen juthasson hozzá a kívánt targoncához.

  Szakértő csapatunk minden lépésnél rendelkezésre áll, hogy szakmai tanácsokkal és támogatással segítse a vásárlási döntést.

  Büszkék vagyunk arra, hogy számos elégedett ügyfelünk van, akik megerősítik elkötelezettségünket.

  Bátran válasszon minket, hiszen…

  100% hazai tulajdon

  35 fős, tapasztalt csapat

  Országszerte
  19 szervizautó

   Több évtizedes szakmai múlt

  targonax targonca 05

  Targonca értékesítés, Targonax Kft.

  Fő tevékenységünk targoncák bérbeadása és értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat. Szolgáltatásaink közé tartozik kézi emelők és egyéb kiegészítők forgalmazása. Termékeink (targoncák) törzsét Clark márka adja, melynek hivatalos forgalmazói vagyunk és melyek kiemelkedő megbízhatóságot nyújtanak.

  A Targonax Kft. a spanyol Agrimac tereptargoncák kizárólagos forgalmazója Magyarországon, melyeknek egyik különlegessége, hogy a tereptargonca minden alkatrésze Európában készül. A minősége megkérdőjelezhetetlen!

  Hazai képviselete vagyunk továbbá az ULMA rozsdamentes emelőknek, amely speciálisan higiénikus környezetek számára tervezett anyagmozgató berendezés, amely többek között az élelmiszeripar, gyógyszeripar és orvosi területek számára fontos. Az anyagmozgatók emelőláncok nélkül, kenési pontok nélkül készülnek, 100% rozsdamentes acélból, az ISO és GMP szabványoknak megfelelően, valamint az elektronikus alkatrészeik IP65 védelemmel és EXPROOF robbanásbiztos kivitelezéssel rendelkeznek.

  agrimac logo 800 300
  clark logo 800 300
  ulma logo png

  Targonca vásárlás

  Ha új targonca eladásról van szó, cégünk a Clark gyár termékeit forgalmazza. A Clark kiváló minőségével, rendkívüli megbízhatóságával, és robosztus megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Új Clark targonca vásárlása előtt lehetőséget biztosítunk a targonca kipróbálására, tesztelésére. Nagytarcsai központunkban folyamatosan tartunk készleten bemutató targoncákat, melyeket feltétlenül érdemes megtekinteni a választás és a döntés meghozatala előtt.

  Az új targoncák értékesítése mellett foglalkozunk használt targoncák eladásával és megvásárlásával is. A használt targoncákat alapos átvizsgálásnak és felújításnak vetjük alá. Úgy is fogalmazhatunk, hogy mi inkább a műszaki felújítást részesítjük előnyben a szép küllemmel szemben. Hiszen mégis csak használt targoncáról beszélünk. Az eladott targoncákra minden esetben valós, és nem “kapu” garanciát vállalunk.

  Magyarországi kizárólagos forgalmazói vagyunk továbbá a spanyol Agrimac tereptargoncának is. Ez egy Európában gyártott, és a japán motorokat leszámítva európai beszállítóktól vásárolt alkatrészekből készült kiváló konstrukció, mely kompakt méretével, és rendkívüli erejével minden terepen bevethető. Palettánkon többféle kézi emelő is megtalálható. A sima kézi mozgatású raklapozó /béka/ épp úgy, mint a mérleges kézi emelő, a magasemelő, a félelektromos emelő, vagy a speciális villahosszúságú emelő.

  Nekünk nem okoz problémát, ha teljesen tanácstalanul keres meg minket. Sőt, szívesen segítünk akkor is, ha még csak a problémát látja, a megoldást egyáltalán nem. Targonca vásárlás előtt a legfontosabb a legprecízebb igényfelmérés, hiszen milliós beruházás esetén kellemetlen, ha utólag derül ki, hogy az a targonca az adott feladatra mégsem jó. Bízza ránk ezt a munkát, mi díjmentesen elvégezzük a szükséges gép specifikálását!

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

  Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!

  Targonca értékesítés

  Bence

  +36 (30) 294-8086
  b.bence@targonax.hu

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy milyen feladathoz keres targoncát, hány darabot, illetőleg milyen helyszínre, majd ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   [rsformscript select=’Vásárlás, ajánlatkérés’]

   Scroll to Top