Targonca értékesítés

Új és használt targoncák, kézi emelők értékesítése raktárkészletről, akár azonnali kiszállítással

Eladó targoncáink megtekinthetők és kipróbálhatók Nagytarcsán /MO autópálya keleti szektor/

Ha új targonca eladásról van szó, cégünk a Clark gyár termékeit forgalmazza. A Clark kiváló minőségével, rendkívüli megbízhatóságával, és robosztus megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Új Clark targonca vásárlása előtt lehetőséget biztosítunk a targonca kipróbálására, tesztelésére. Nagytarcsai központunkban folyamatosan tartunk készleten bemutató targoncákat, melyeket feltétlenül érdemes megtekinteni a választás és a döntés meghozatala előtt.

Az új targoncák értékesítése mellett foglalkozunk használt targoncák eladásával és megvásárlásával is. A használt targoncákat alapos átvizsgálásnak és felújításnak vetjük alá. Úgy is fogalmazhatunk, hogy mi inkább a műszaki felújítást részesítjük előnyben a szép küllemmel szemben. Hiszen mégis csak használt targoncáról beszélünk. Az eladott targoncákra minden esetben valós, és nem “kapu” garanciát vállalunk.

Magyarországi képviselete vagyunk továbbá a spanyol Agrimac tereptargoncának is. Ez egy Európában gyártott, és a japán motorokat leszámítva európai beszállítóktól vásáolt alkatrészekből készült kiváló konstrukció, mely kompakt méretével, és rendkívüli erejével minden terepen bevethető.

Palettánkon többféle kézi emelő is megtalálható. A sima kézi mozgatású raklapozó /béka/ épp úgy, mint a mérleges kézi emelő, a magasemelő, a félelektromos emelő, vagy a speciális villahosszúságú emelő.

Nekünk nem okoz problémát, ha teljesen tanácstalanul keres meg minket. Sőt, szívesen segítünk akkor is, ha még csak a problémát látja, a megoldást egyáltalán nem. Targonca vásárlás előtt a legfontosabb a legprecízebb igényfelmérés, hiszen milliós beruházás esetén kellemetlen, ha utólag derül ki, hogy az a targonca az adott feladatra mégsem jó. Bízza ránk ezt a munkát, mi díjmentesen elvégezzük a szükséges gép specifikálását!

Átlátható, részletes ajánlat

Gyors, pontos ügyintézés

Kiemelkedő értékállóság

Magas minőségű szolgáltatás

Professzionális szervizháttér

Rövid szállítási határidő

Az alábbi űrlap kitöltésével díjmentesen érdeklődhet a részletekről. És ígérjük, nem fogjuk zaklatni!
  “Vannak, akik megélik a történelmet! Mi építettünk egyet!”

  A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely megalkotta a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

  A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robosztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet. A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszközökről. 

  Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy  a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

  https://www.clarkmheu.com/en/

  Képviselt márkánk, a Clark a világ egyik legmegbízhatóbb gépe

  Ezt bizonyítja, hogy Európában több alkalommal elnyerte az “Év Targoncája” díjat. Több mint 100 éves múltja, a folyamatos kutatás-fejlesztés, a vevőorientált innováció révén a Clark megteremtett egy olyan minőségi targonca-palettát, amellyel Európa szerte élvezi a Vevők bizalmát.

  A Clark 1909-ben alkotta meg a világ első targoncáját 1909-ben az USA-ban. Az azóta eltelt időben a globalizáció adta lehetőségeket kihasználva a gyártás több kontinensen is zajlik, az európai központ Duisburgban található.

   

  A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás, az innováció, az erő, a strapabírás, a robusztus megjelenés és a környezettudatos szemlélet.

   

  A kínálatban a teljes termékpaletta megtalálható, legyen szó elektromos, dízel, gázüzemű targoncáról, vagy raktártechnikai eszközökről.

   

  Mindezek együttesen eredményezik azt, hogy a Clark targonca a világ egyik legkeresettebb targoncája.

   

   

   

  És akkor egy kis történelem!

  2018
  Jelentős technológiai fejlesztéseknek köszönhetően piacra kerül az S széria, ami teljesen új külsővel és okos vezérléssel teszi magasra a lécet.

  2017
  A Clark a 100. születésnapját ünnepli, melynek keretein belül egyedi dizájnnal és extra kedvezményekkel dob piacra bizonyos típusokat. Emellett a belsőégésű szekció 2-3,3 tonnás szegmensében megjelenik a GTS széria.

  2015
  Megújul a belsőégésű- és az elektromos paletta, megjelenik a Clark személyszállító járműve.

  2014
  Átadásra kerül az új központ a németországi Duisburgban, ezzel egyidejűleg megindul a teljes raktártechnikai paletta frissítése.

  2013
  A gyár piacra vezeti saját fejlesztésű vontatóját.

  2007
  Ismét megnyitja kapuit az európai központ Mülheimben.

  2006
  A Clark kilép a globális piacra. Újra beindul a termelés az USA-beli Lexingtonban.

  2001
  Megjelenik az új GEN2 széria.

  1997
  Bemutatkoznak a nagy, tömör kerekű, speciális építése CGC széria. A Clark fennállásának 80-ik évfordulóját és egyben az 1.000.000-ik legyártott targoncáját ünnepli.

  1996
  A Clark az első targoncagyártóként megkapja az ISO 9001 minősítést.

  1993
  A gyár piacra dobja az első hidrosztatikus gépét.

  1991
  A Clark elsőként ajánl installált LPG-tartályt.

  1983
  A Clark bemutatja a világ első vertikálisan elhelyezett “szárnyakat”, melyek az ülésre installálva borulás esetén védik a kezelőt.

  1967
  A Clark vezeti be elsőként a bukókeret használatát.

  1945
  Megérkeznek a Clark targoncák az USA-ból Európába.

  1941
  A Clark uralja a targonca-piac 90%-át.

  1924
  A Clark megalkotja az első targoncának nevezhető eszközt, mely a Clarktor nevet kapja.

  1917
  Megjelenik az első traktor, mely a gyár területén alkatrészeket szállít.

  1909
  Megalakul a Clark gyár, mely kezdetben a vasúti szállítmányozást szolgálja.