Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Belsőégésű targoncák

  Logisztikai erőművek! Robusztus, erős és megbízható – ezek a CLARK IC motorral szerelt targoncái. Új gázos és dízel üzemű targoncák a CLARK-tól. Nem csak maximális megbízhatóságot, hanem nagy teljesítményt, ergonómiát és biztonságot is kínálnak. A CLARK belső égésű motorral üzemelő targoncák palettáján minden felhasználási környezetre található megfelelő targonca.

  A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely 1909-ben megalkotta a világ első targoncáját. A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás és a környezettudatos szemlélet. Az új gázos és dízel üzemű targoncák megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. Az alacsony károsanyag-kibocsátású dízel motorok hatékony és gazdaságos működést biztosítanak. Számos opcionális funkciót biztosít targoncáihoz és arra törekszik, hogy maradéktalanul megfeleljen a magas technikai és minőségi elvárásoknak.

  Mind a(z) 17 találat megjelenítve

  Termékszűrők

  Állapot:

  Emelési magasság:

  Teherbírás:

  Üzemmód:


  Scroll to Top