Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Elektromos targoncák

  Megbízható, intelligens és környezetbarát targoncát keres? A Clark egy több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező márka, mely 1909-ben megalkotta a világ első targoncáját. A márkára a mai napig jellemző a németes precizitás és a környezettudatos szemlélet.

  Új elektromos targoncák a Clarktól! Híresen megbízhatók és nagy teljesítményű motorokkal szereltek. A robusztus motorok garantálják a kiváló gyorsulást és a nagy végsebességet. Környezetbarát meghajtásukkal és a dízel targoncákkal egyenrangú teljesítményükkel a CLARK elektromos targoncák ideálisan minden beltéri és szinte minden kültéri felhasználásra. Nem mellesleg lényegesen alacsonyabb karbantartási költségekkel, mint a belső égésű motor esetében. Az elektromos ellensúlyos targoncák ergonomikus kialakítása optimális munkakörülményeket biztosít a kezelő számára, és az intuitív működési koncepciónak köszönhetően jelentősen nő a biztonság is. Számos egyedi opció pedig lehetővé teszi az alkalmazkodást gyakorlatilag bármilyen feladathoz. Amennyiben bérelni szeretne, kattintson ide!

  Mind a(z) 12 találat megjelenítve

  Termékszűrők

  Állapot:

  Emelési magasság:

  Teherbírás:

  Üzemmód:


  Scroll to Top