Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Új raktártechnikai eszközök

  A Clark raktártechnikai palettáján megtalálható raklapozó, magasemelésű, tolóoszlopos targoncák teljes választéka. A szilárd felépítésnek köszönhetően garantálják a megbízható működést és alacsony fenntartási költséget. A Clark kompakt, alacsony emelésű raklapemelő targoncái 1500–2000 kg teherbírással biztosítják a megbízható és hatékony áruszállítást.

  Minden Clark elektromos raklapemelő intuitív kezelőszervekkel rendelkezik a könnyen kezelhetőség érdekében.  A Clark magasemelésű targoncákkal méretüknek és manőverezhetőségüknek köszönhetően a legszűkebb folyosón is könnyedén mozoghat. A tolóoszlopos targoncák jellemzői a szilárd felépítés, a megbízható és csendes működés. A 360° -os és a 180° -os kormányzásnak köszönhetően tökéletesen manőverezhető a keskeny folyosókon. A Clark raktártechnikai targoncái számos opcionális funkcióval igazíthatóak az Ön egyedi igényihez.

  Mind a(z) 2 találat megjelenítve

  Termékszűrők

  Állapot:

  Emelési magasság:

  Teherbírás:


  Scroll to Top