Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Új tereptargoncák

  Spanyolországból, világszínvonalon

  A spanyol Agrimac gyár termékei 1958 óta jelen vannak a piacon. Kezdetben kisebb kerti gépek gyártása zajlott az üzemben, 1990-óta azonban nagyobb mezőgazdasági eszközök és tereptargoncák is készülnek.

  Napjainkra több mint 40 kereskedő képviseli a gyárat világszerte, így már minden kontinensen elérhetőek az Agrimac tereptargoncái.
  Na de miért is az Agrimac?!

  Mert minden alkatrésze európai gyárból származik, európai szabványoknak és elvárásoknak megfelelő minőségben. Motorválaszték: Deutz, Kubota, Perkins. Alacsony karbantartási költsége mellé kompakt, de robosztus méret társul, emiatt ideális szűk helyeken történő felhasználásra. Az építőiparban, üvegházakban, gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken, keskeny vetésfolyosókkal rendelkező földeken az Agrimac tereptargonca a legjobb választás!

  Úgy tervezték ugyanis, hogy a legzordabb terepen, valamint kedvezőtlen időjárási körülmények között is megbirkózzon a kihívásokkal. Könnyű kezelhetősége miatt pedig ideális a kevésbé rutinos felhasználók számára is.

  Mind a(z) 2 találat megjelenítve

  Termékszűrők

  Állapot:

  Emelési magasság:

  Teherbírás:

  Üzemmód:


  Scroll to Top