Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  targonax elektromos rakodo herobg
  Kovaco logo 800 300

  Elektromos rakodógépek

  Elektromos rakodógépek a Kovaco-tól!

  A világon egyedülálló terméket forgalmazunk Magyarországon. Képzeljen el egy csúszó kormányzású rakodógépet a világszínvonalú rakodógépek teljesítményével és képességeivel, de egy fontos különbséggel – nulla káros környezeti hatással! Bizony, ez egy akkumulátorral hajtott rakodógép, mely rendkívüli menettulajdonságokkal és energiával rendelkezik.

  A KOVACO ELECTRIC a folyamatos innovációra törekszik! Arra, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjon a többieknél. Hiszünk az egyszerűség erejében, ezért fejlesztettünk 100%-ban elektromos csúszókormányzású rakodókat. Olyan nagy teljesítményű eszközöket, amelyek akár 8 órás folyamatos használatra is alkalmasak egyetlen töltéssel, zéró negatív környezeti hatással bírnak, és minimális karbantartási költségekkel üzemeltethetők.

  Akár értékesítésről, akár bérlésről, akár ezek szervizeléséről van szó, mi állunk rendelkezésre. A csúszókormányzású rakodók új generációjának magyarországi forgalmazója, a Targonax Kft.!

  Kovaco Elise 900 elektromos rakodogep

  Kovaco Elise 900 csúszókormányzású rakodógép

  A világ első 100%-ban elektromos csúszókormányzású rakodója, mely környezetbarát, egyben rendkívül erős és strapabíró.

  Úttörő hajtásláncával, és számos beépített biztonsági funkciójával ez a gép csúszókormányzású rakodók új generációja! Akár 8 órás folyamatos üzemidővel, és távirányítású opcióval rendelkezik.

  Kovaco MiniZ white

  Kovaco MiniZ kompakt, és erős rakodógép

  A világ első 100%-ban elektromos kompakt rakodója, mely méreteinek köszönhetően tökéletes választás szűk belső terekben végzendő munkákhoz.

  Kis mérete és rendkívüli ereje alkalmassá teszi a belsőépítészetben, a mezőgazdaságban, a tereprendezésben, az élelmiszer-feldolgozásban vagy a mezőgazdasági üzemekben való használatra.

  Kérjen ajánlatot Kovaco elektromos rakodók értékesítésére, bérlésére   Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

   Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!


    Scroll to Top