Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  eletronika fejlec OPT

  Targonca akkumulátor karbantartás, akkumulátorszerviz

  Képzett szakembereink gyors kiszállással, környezettudatosan megtesznek mindent annak érdekében, hogy az akkumulátor élettartama minél hosszabb legyen!

  Miért előnyös az akkumulátor karbantartás?

  Kedvező áron hosszabbítható élettartam

  Az akkumulátor karbantartásával jelentősen meghosszabbíthatja az elektromos targoncák akkumulátorainak élettartamát, költséghatékonyan.

  Megbízható, szakmai kezekben biztonságos

  Szakértőink gondos kezelése biztosítja, hogy az akkumulátor karbantartás mindig magas színvonalon és biztonságosan történjen.

  Gyors ügyintézés

  Hatékony ügyintézési folyamataink és gyors szerviz szolgáltatásaink garantálják, hogy az akkumulátorok a lehető leggyorsabban visszatérjenek a munkába.

  Ország egész területéről

  Bárhonnan érkezik is az igény Magyarországon, szolgáltatásainkat az ország egész területén elérhetővé tesszük az Ön számára.

  targonax targonca 04

  100% hazai tulajdon

  35 fős, tapasztalt csapat

  19 szervizautó, ország 8 pontján

   Több évtizedes szakmai múlt

  Clark PPX20 4 scaled targonca akkumulator e1701820406812

  Szeretne érdeklődni gyors targonca akkumulátor karbantartás ügyében?

  Akkumulátor karbantartás, akkumulátorszerviz

  Az elektromos targoncák tulajdonosainak segítünk sok-sok pénzt spórolni. A targonca akkumulátor karbantartásával növelni tudjuk az akkumulátor élettartamát és hatékonyságát.

  A rendszeres akkumulátorkarbantartás elengedhetetlen az elektromos targoncák optimális működése és az üzemidő maximalizálása érdekében. Szervizcsapatunk tapasztalt szakemberei alaposan átvizsgálják az akkumulátort, ellenőrzik a cellák töltöttségi szintjét, a folyadék mennyiségét és az elektromos csatlakozások állapotát. Szükség esetén elvégzik a szükséges karbantartási és beállítási munkálatokat.

  A munkálatokat a helyszínen végezzük, nincs szükség az akkumulátor elszállítására. Ez rendkívül kényelmes és praktikus megoldás az Ön számára, hiszen nem kell a targoncát hosszabb időre kivonnia a forgalomból. A karbantartás rövid idő alatt elvégezhető, így minél hamarabb visszatérhet a munkához.

  Ügyfeleink körében rendkívül népszerű a helyszíni akkumulátorkarbantartás, hiszen ez jelentős költségmegtakarítást eredményez számukra. Nem kell újat vásárolni, a meglévő akkumulátor élettartama jelentősen megnövelhető a megfelelő gondoskodással.

  Ezen munkafolyamat célja az akkumulátor élettartamának növelése. Lényege, hogy kollégánk a szükséges szerszámokkal felszerelkezve az alábbi teendőket végzi el:

  • Elektrolit szintek, és sűrűség ellenőrzése
  • Feszültség ellenőrzése
  • Telepek szemrevételezése, tisztítása
  • Dugók, áthidalók ellenőrzése
  • Vízszint ellenőrzése
  • Kábelek ellenőrzése
  • Esetleges hibák keresése
  • Töltési és kisütési határértékek betartásának ellenőrzése

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy milyen akkumulátorra javítására kér ajánlatot és felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   Scroll to Top