Targonca bérlés napokra, évekre

Gázos és dízel üzemű targoncák 8 tonnáig

Gördítse le a fenti menüt és válasszon a bértargonca-flottánk több mint 140 targoncája közül. 

🆕 Jelentős részük 7 évnél fiatalabb, újszerű targonca

Megtalálhatók köztük elektromos, dízel, gázüzemű targoncák, valamint raktártechnikai gépek is. Akár napi, akár több éves bérletről van szó, nálunk szinte biztosan megtalálja a megfelelő targoncát.

🆗 Targoncáink ismert előéletűek

Döntő többségük üzembe helyezését mi végeztük el újonnan. Fontos szempont lehet a kiválasztásnál, hiszen ez garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy a bérleti időszak alatt a targonca üzembiztosan működik majd.

✔️ Bérgépeink rendelkeznek érvényes papírokkal

Megfelelnek a hatályos munkavédelmi előírásoknak, így leszállítást követően azonnal munkába tudnak állni. Természetesen a szállításban is tudunk segíteni, amennyiben igény van rá.

Azonnali rendelkezésre állás

Targoncáink felkészítve várják bérlőiket, így megrendelést követően 1-2 munkanapon belül átadhatók, kiszállíthatók. Előzetesen tesztelési lehetőséget is biztosítunk.

Rugalmas bérleti idő

Napi, heti, havi, féléves, és több éves időtartamokat kínálunk, mely időszakokat igyekszünk az igények változásának megfelelően rugalmasan kezelni.

Szervizszolgáltatás

Válasszon szervizt az igényeinek megfelelően! Alap, medium és full lehetőséget kínálunk, melyek közül bérlőink kiválaszthajták a számukra legideálisabbat.

 

Bérflottánk kihasználtsága folyamatosan változik, ezért ha a fenti listában nem talál megfelelő targoncát, az aktuálisan elérhető gépek miatt keresse kollégánkat!

 

Panyik Attila

Targoncaértékesítés, bérbeadás, raklapemelők

+ 36 (30) 430-2296

[email protected]