Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  targonca berles telephely

  Targonca bérlés gyors kiszállítással, rugalmas bérleti idővel

  Béreljen targoncát rövid- vagy hosszútávra költséghatékonyan a Targonax Kft.-től!

  Bérelhető targonca típusok és targonca bérlés ár

  targonca berles dizel gazos Clark C15 20s 1

  Gázos és dízel bértargonca

  Bérleti díj:
  6.000 Ft + Áfa / nap* – tól

  Raktárról, akár azonnali kiszállítással, üzemanyaggal.

  targonca berles elektromos Clark GTX16 20 1

  Elektromos bértargonca

  Bérleti díj:
  6.600 Ft + Áfa / nap* – tól

  Raktárról, akár azonnali kiszállítással, töltővel, 5 tonnáig.

  raktari targonca berles CLARK PSX16

  Magas raktári bértargonca

  Bérleti díj:
  2.666 Ft + Áfa / nap* – tól

  Raktárról, akár azonnali kiszállítással, 10,5 méterig.

  tereptargonca berles agrimac TW25 4

  Terepes dízel bértargonca

  Bérleti díj:
  8.333 Ft + Áfa / nap* – tól

  Raktárról, akár azonnali kiszállítással, üzemanyaggal.

  Targonca bérlés előnyei

  Megbízhatóság, magas rendelkezésreállás

  Targoncáink kiváló megbízhatóságával és folyamatos rendelkezésre állásával garantáljuk, hogy Önnek ne legyen fennakadása a munkájában.

  Kedvező ár / érték arány

  Kedvező ár-érték arányú targonca bérlést kínálunk, amely gazdaságos megoldást jelent.

  Gyors ügyintézés, kiszállítás

  Gyors és egyszerű ügyintézést, valamint gyors kiszállítást biztosítunk targonca bérlési szolgáltatásunkkal.

  Az ország bármely pontjára

  Országos lefedettséget biztosítunk, így targonca bérlési szolgáltatásaink Magyarország bármely pontjára elérhetőek.

  targonca

  Jelentős részük 7 évnél fiatalabb Clark, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő eszköz érvényes üzemviteli dokumentumokkal.

  Fuvarozóink az ország bármely részére kiszállítják a targoncát biztonságosan, és a megbeszélt határidőt betartva.

  A bérlés alatt a bérleti díj minden felmerülő költséget tartalmaz, így fixen kiszámítható és tervezhető. Nincsenek rejtett költségek!

  Bérelhető targoncáink műszakilag felkészítve várják bérlőiket, így átadást követően azonnal munkába tudnak állni.

  Napi, heti, havi, éves időszakok. Az igények menet közben változhatnak, így a bérlés időtartamát igyekszünk rugalmasan kezelni.

  A bérlés időtartama alatt bértargoncáinkhoz többszintű szervizszolgáltatást kínálunk a napi használat függvényében.

  Targonca bérlés a Targonax Kft.-től

  Targonca bérlési szolgáltatásunkat 2015-ben indítottuk azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítsunk az olyan vállalkozások számára is az anyagmozgatásra, akiknek vagy nincs szükségük minden nap a targoncára, vagy nem szeretnének saját targonca vásárlásába beruházni. Bérelhető targoncáink jelentős része 7 évnél fiatalabb Clark. Időtartamuk alapján kétféle bérlési lehetőséget különböztetünk meg:

  Az egyik a rövidtávú targonca bérlés, mely pár órás bérlési időtartamtól pár hetes időtartamig szól. Ezt olyan partnerek számára ajánljuk, akiknek a tevékenységükhöz ugyan nem kapcsolódik az anyagmozgatás, de soron kívül le/fel kell valamit pakolni, vagy pedig egy konkrét projektmunka van folyamatban, és amiatt van szükségük átmeneti ideig targoncára.

  A másik típust hosszútávú targonca bérlésnek hívjuk, mely több hónapot, vagy akár éveket jelent. Ebben az eseteben a bérlő napi szinten használja a targoncát, vagyis az anyagmozgatás kapcsolódik az alaptevékenységéhez, de nem szeretne szembesülni a vásárlás hátrányaival. Úgy, mint pl. a magas kezdeti tőke igény, finanszírozó felé való elköteleződés, az üzemeltetés időtartama alatti kiszámíthatatlan szervizköltségek, vagy az értékvesztés.

  Műszakilag felkészített bértargoncát adunk át. A bérlést megelőzően minden esetben bérleti szerződést készítünk, mely mindkét fél részére egyértelműen meghatározza a paramétereket és a feltételeket. Az átadást külön átadási lapon dokumentáljuk. Így tiszta az ügylet mindkét félnek. A bértargonca teljes körű karbantartással, üzemképes állapotban kerül átadásra. A bérleti szerződés részletesen tartalmazza a bérlő és a bérbeadó jogait és kötelességeit, valamint a használat során felmerülő esetleges költségek megosztását. Az átadási lap rögzíti a targonca állapotát, a szerelvények, tartozékok, illetve a meghajtóegység működését is. Mindezekkel biztosítjuk, hogy a bérlő a szerződésnek megfelelően használhassa a bértargoncát, és a későbbiekben is rendezett körülmények között tudja azt visszaszolgáltatni.

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

  Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy melyik típusú bértargoncára kér ajánlatot, illetve a bérlés időtartalmát is adja meg, majd ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.   Scroll to Top