Targonca bérlés napokra, évekre

Targonca bérlés gyors kiszállítással, rugalmas bérleti idővel napokra, évekre

Bértargoncáink kiszállítása Nagytarcsáról, az MO-M31 csomópontból történik. /Budapest keleti szektor/

Gázos és dízel bértargoncák kiszállítással, üzemanyaggal

Bérleti díj: 6.000 Ft + Áfa / nap* – tól

Raktárról, akár azonnali kiszállítással.

Elektromos bértargoncák 5 tonnáig kiszállítással, töltővel

Bérleti díj: 6.666 Ft + Áfa / nap* – tól

Raktárról, akár azonnali kiszállítással.

Raktári bértargoncák 10,5 méterig, kiszállítással, töltővel

Bérleti díj: 2.666 Ft + Áfa / nap*-tól

Raktárról, akár azonnali kiszállítással.

Terepes dízel bértargoncák kiszállítással, üzemanyaggal

Bérleti díj: 8.333 Ft + Áfa / nap* – tól

Raktárról, akár azonnali kiszállítással.

Targonca bérlési szolgáltatásunkat 2015-ben indítottuk azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítsunk az olyan vállalkozások számára is az anyagmozgatásra, akiknek vagy nincs szükségük minden nap a targoncára, vagy  nem szeretnének saját targonca vásárlásába beruházni. Bérelhető targoncáink jelentős része 7 évnél fiatalabb Clark.

Időtartamuk alapján kétféle bérlési lehetőséget különböztetünk meg:

Az egyik a rövidtávú targonca bérlés, mely pár órás bérlési időtartamtól pár hetes időtartamig szól. Ezt olyan partnerek számára ajánljuk, akiknek a tevékenységükhöz ugyan nem kapcsolódik az anyagmozgatás, de soron kívül le/fel kell valamit pakolni, vagy pedig egy konkrét projektmunka van folyamatban, és amiatt van szükségük átmeneti ideig targoncára.

A másik típust hosszútávú targonca bérlésnek hívjuk, mely több hónapot, vagy akár éveket jelent. Ebben az eseteben a bérlő napi szinten használja a targoncát, vagyis az anyagmozgatás kapcsolódik az alaptevékenységéhez, de nem szeretne szembesülni a vásárlás hátrányaival. Úgy mint pl. a magas kezdeti tőke igény, finanszírozó felé való elköteleződés, az üzemeltetés időtartama alatti kiszámíthatatlan szervizköltségek, vagy az értékvesztés.

Műszakilag felkészített bértargoncát adunk át. A bérlést megelőzően minden esetben bérleti szerződést készítünk, mely mindkét fél részére egyértelműen meghatározza a paramétereket és a feltételeket. Az átadást külön átadási lapon dokumentáljuk. Így tiszta az ügylet.

Átlátható, részletes ajánlat

Gyors, pontos ügyintézés

Kiváló ár-érték arány

Magas minőségű szolgáltatás

Professzionális szervizháttér

Rövid szállítási határidő

160 db bérelhető targonca

Jelentős részük 7 évnél fiatalabb Clark, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő eszköz érvényes üzemviteli dokumentumokkal.

Rugalmas bérlési időtartam

Napi, heti, havi, éves időszakok. Az igények menet közben változhatnak, így a bérlés időtartamát igyekszünk rugalmasan kezelni.

Országos kiszállítás

Képzett fuvarozóink az ország bármely részére kiszállítják a targoncát biztonságosan, és a megbeszélt határidőt betartva.

Professzionális szervizháttér

A bérlés időtartama alatt bértargoncáinkhoz többszintű szervizszolgáltatást kínálunk a napi használat függvényében.

Azonnali rendelkezésre állás

Bérelhető targoncáink műszakilag felkészítve várják bérlőiket, így átadást/kiszállítást követően azonnal munkába tudnak állni.

Kiszámítható költségek

A bérlés időtartama alatt a bérleti díj minden felmerülő költséget tartalmaz, így fixen kiszámítható és tervezhető. Nincsenek rejtett  költségek.

Gyors igényfelmérés

Ha még nem áll rendelkezésre minden paraméter, vagy bizonytalan néhány szempontot illetően, kérjük ezt az űrlapot használja!

    Részletes igényfelmérés

    Amennyiben minden részlet ismert, és a lehető legpontosabban szeretné igényét jelezni felénk, úgy a részletes igényfelmérő kitöltését kérjük!

      Sürgős esetben kérjük, telefonon keressen minket!