Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  Szolgáltatások

  Targonca bérbeadás

  napokra, hetekre, évekre

  Targonca értékesítés

  és raklapemelők értékesítése

  Targonca szerviz

  országosan, márkafüggetlenül

  Alkatrészek, kiegészítők

  értékesítése, javítása

  Akkumulátor szerviz

  regenerálás, karbantartás

  Lízing, pályázat

  Targonca lízing, pályázat

  Elektronika javítás

  szervizelés, fejlesztés

  Vizsgáztatás, ügyintézés

  targoncákra, raktártechnikára

  Bátran válasszon minket!

  targonax targonca 05

  Targonax Kft.-ről

  Fő tevékenységünk targoncák bérbeadása és értékesítése, melyet professzionális márkafüggetlen targoncaszervizünk támogat. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá kézi emelők és egyéb kiegészítő berendezések értékesítése, valamint emelőgépek vizsgáztatása. Forgalmazott targoncánk, a Clark a világ egyik legmegbízhatóbb targoncája. A gyárat 1909-ben alapították az USA-ban, majd onnan indult világhódító útjára.

  Speciális termékeket is kínálunk: A Targonax Kft. a spanyol Agrimac
  (Agria Hispania) tereptargoncák kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A márka 1958 óta jelen van a piacon. Manapság különlegességnek számít, hogy a tereptargonca minden alkatrésze Európában készül. A minősége megkérdőjelezhetetlen!

  Hazai képviselete vagyunk továbbá az ULMA rozsdamentes emelőknek, amely speciálisan higiénikus környezetek számára tervezett anyagmozgató berendezés, amely többek között az élelmiszeripar, gyógyszeripar és orvosi területek számára fontos. Az anyagmozgatók emelőláncok nélkül, kenési pontok nélkül készülnek, 100% rozsdamentes acélból, az ISO és GMP szabványoknak megfelelően, valamint az elektronikus alkatrészeik IP65 védelemmel és EXPROOF robbanásbiztos kivitelezéssel rendelkeznek.

  Elérhetőek nálunk még a Kovaco elektromos csúszókormányzású rakodógép, mely a világon egyedülálló konstrukciót jelent. Rakodógép 100% elektromosan.

  100% hazai tulajdon

  35 fős, tapasztalt csapat

  Országszerte
  19 szervizautó

   Több évtizedes szakmai múlt

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

  Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!


   Scroll to Top