Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  clark targonca

  Targonca akkumulátor értékesítés

  Elektromos targoncájához válasszon minőségi akkumulátort, valós garanciával! Szükség esetén kérje kollégánk segítségét, hogy a célnak legjobban megfelelő targonca akkumulátort adhassuk.

  Targonca akkumulátor vásárláshoz Targonax Kft.

  Megbízható gyártók termékei

  A legjobb gyártók által készített, megbízható targonca akkumulátorok széles választékát kínáljuk

  Kedvező Ár / érték arány

  Kiváló minőségű targonca akkumulátorokat kínálunk versenyképes áron, kiemelkedő ár-érték aránnyal.

  Gyors ügyintézés, nagy készlet

  Zökkenőmentes és gyors ügyintézést biztosítunk, köszönhetően nagy készletünknek targonca akkumulátorokból.

  Országos, szakmai háttér

  Országszerte elérhető szakértői támogatással állunk ügyfeleink rendelkezésére targonca akkumulátor vásárlás esetén.

  targonca

  Munkaakkumulátor targoncához

  Elektromos targoncát használó Ügyfeleink számára viszont nagy problémát tud okozni, ha a munkaakkumulátor cserére szorul, mivel ezen gépeknek ilyenkor a “lelke” hibásodik meg. Így sajnos elég költséges és sokszor hosszadalmas procedúrának néznek elébe. Természetesen, amennyiben lehetséges, első körben cellacserével próbálunk meg javítani az akkumulátor kapacitásán, de ez egy bizonyos üzemidő után már nem segít.

  De van megoldás! Mégpedig ebben az esetben is a Targonax Kft. az akkumulátor pontos adatainak rögzítését követően ellenőrizzük gyors raktárunk készletét, ahol a leggyakrabban fogyó akkumulátorok mindig megtalálhatók, és ahonnan 2 hét alatt már szállítani is tudunk.

  Az új akkumulátor üzembe helyezését követően igény szerint a régi akkumulátort elszállítjuk, megsemmisítéséről gondoskodunk. Az akkumulátor élettartamának növelése céljából válassza Cégünk szolgáltatásait, az akkumulátor karbantartást, vagy akkumulátor regenerálást! Kis befektetéssel sokat spórolhat!

  Indító akkumulátor targoncához

  Az indító akkumulátorok meghibásodása esetén több típust is kínálunk, mely közül Ügyfeleink választják ki a számukra árban és egyéb paraméterben megfelelőt.

  Igény esetén az akkumulátor cseréjét is elvégezzük, és a hibás akkumulátort elszállítjuk. Ez rendszerint maximum néhány napot vesz igénybe.
  Egyéb akkumulátorokat is forgalmazunk. Bátran keressen minket blokk akkumulátorokkal, lítium akkumulátorokkal kapcsolatban is!

  WPio15 Batterieentnahme2 IMG 4214
  hawker
  Eternity
  JP akku

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy milyen targonca modellhez keres targonca akkumulátort, majd ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   Scroll to Top