Márkafüggetlen targoncaszerviz országos lefedettséggel

Targoncaszerviz 1-15 gépes vállalkozásokra specializálódva

19 szervizautóval, országos lefedettségű márkafüggetlen targoncaszerviz-hálózattal állunk az Önök rendelkezésére!

Központi targoncaszerviz: Nagytarcsa

Szervizpontok: Budapest, Ajka, Jászberény, martfű, Pécs, Székesfehérvár, Nyíregyháza

Clark targonca márkaszerviz

Kiszálló szervizautóinkkal Cégünk elsődlegesen a Clark targoncák szervizét biztosítja országszerte. Legyen szó tőlünk vásárolt, vagy esetleg külföldről behozott Clark targonca szervizéről, Cégünk elérhető szolgáltatást biztosít az Ön számára. Sőt, fel vagyunk készülve a határon túli szerviztevékenység ellátására is.

Szerviztechnikus kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy a Clark gyár fejlesztésit naprakészen ismerjék. Emellett belső tréningeken sajátítják el azt a szaktudást, amire a targoncák javításakor támaszkodhatnak.

A Clark targoncák javításakor egy percig sem tévesztjük szem elől, hogy mennyire fontos az eredeti alkatrészek használata, melyek esetünkben hasonló árkategóriát képviselnek, mint az után gyártottak. A jó minőségű gyári targoncaalkatrészek (OEM: Original Equipment Manufacturer) pontosan illeszkednek és nagy teljesítményt nyújtanak.

 

Bízzon a német minőségben és válassza a Clark eredeti alkatrészeit akár 24 órás szállítási határidővel!

Márkafüggetlen targoncaszerviz

Mi NEM tudunk mindent javítani és NEM tudunk mindenkit kiszolgálni. És nem is szeretnénk megpróbálni, hiszen ennek a szolgáltatási színvonalunk esne áldozatául. De persze a vevői igényeknek megfelelően mi is alkalmazkodunk.

Rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök és szoftverek, melyekkel az ismertebb típusokat teljes körűen tudjuk javítani.
(Jungheinrich, Linde, Hyster, Toyota BT, Yale, Still, Mitsubishi, Doosan, Daewoo, Unicarriers).

A garanciaidő leteltét követően ne habozzon, válassza minőségi szolgáltatásunkat az ország bármely pontján!

Filozófiánk alapja, hogy kevesebb, de annál inkább elégedett ügyfélkörrel rendelkezzünk, ezért a szegmentációt nem csak a gépek típusa, hanem darabszáma alapján is igyekeztünk megvalósítani.

Szervizhátterünk, alkatrészbázisunk, beszállítóink és alvállalkozóink alapvetően az 1-15 targoncát üzemeltető Ügyfelek részére biztosítanak magas szintű szolgáltatást, és ettől csak nagyon kivételes esetekben térünk el.

Szervizcsomagok

4 különböző szervizcsomagot állítottunk össze, melyekkel igyekszünk növelni a stabil üzemeltetés feltételeit:

 • 1-10 db targonca esetén: Karbantartási szerződés (egyeztetett időközönkénti targonca átvizsgálás, karbantartás, kedvezmények az eseti szervizdíjakból)
 • 8-15 db targonca esetén: Kibővített karbantartási szerződés (rendszeres karbantartás, a fix összegű havi munkadíjon felül csak a felhasznált alkatrészek kerülnek kiszámlázásra)
 • 10-15 targonca esetén: Full szerviz szerződés / flottamenedzsment (fix havidíjért minden felmerülő javítást elvégzünk) BŐVEBB INFO ITT!
 • darabszámtól függetlenül: Üzemórás karbantartási szerződés (a gyári előírások szerinti üzemórás szervizeket előre rögzített díjakon végezzük)

Szerviztevékenységünk ellátása közben nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Gondosan ügyelünk az olajak és egyéb veszélyes hulladékok szállítására, tárolására. Ügyfeleinknél keletkező fáradt olajat ezért igény szerint díjmentesen elszállítjuk, majd a megfelelő módon kezeljük. Kérje ajánlatunkat szervizcsomagjainkra:

TargOnline – Belépés ügyfeleknek

Az online belépési felületet azzal a céllal hoztuk létre, hogy meglévő ügyfeleink egy felhasználónévvel és jelszóval védett oldalon keresztül a következő pontban részletezett információkhoz jussanak hozzá táblázatos /excel/ formátumban.

Az elérhető információkat az alábbi 3 fő kategóriába soroljuk, melyeket cégünk tölt fel. Ügyfeleinknek letöltési és szűrési lehetősége van.

 

 • Szerviztörténet, bérbeadás, egyéb rögzítés
 • Kimenő számlák
 • Jóváíró számlák

Vállalatirányítási rendszer

2014-ben új vállalatirányítási rendszert vezettünk be, mely lehetővé tette elektronikus munkalapok alkalmazását, és minden elvégzett munka tételes dokumentálását. Az alábbi előnyöket tudjuk így nyújtani ügyfeleink részére:

 • minden munkalap tartalmazza a javítandó gép típusát, szériaszámát, a tételes munka leírását, és a felhasznált anyagokat,
 • a munkavégzést követően az aláírt elektronikus munkalap e-mailben megküldésre kerül a megadott e-mail címre,
 • a géptörténet bármikor lekérhetővé válik,
 • emellett sikerült jelentősen csökkenteni a papírfelhasználásunkat a papíralapú munkalapok számának drasztikus csökkentésével,
 • kevesebb borítékot használunk, hiszen kevesebb munkalapot kell postázni,
 • kevesebb hulladékot termelünk, hiszen a papíralapú munkalap hibás kitöltése esetén azt újból kellett írni,
 • az elektronikus munkalap könnyedén lementhető, továbbítható, így nem kell fénymásolni.

 

Elektronikus számlaküldési szolgáltatás

A digitalizálást folytatva 2016-tól elérhetővé tettük az e-számla szolgáltatást is. Előnyös, hiszen:

 • tovább csökken a papírfelhasználás,
 • a számla időbélyeggel és digitális aláírással ellátva e-mailben kerül megküldésre a megadott e-mail címre,
 • a számlával továbbításra kerül egy teljesítési igazolás is /ez lehet munkalap, szállítólevél, szerződés, stb./, mely alátámasztja a számla jogosságát,
 • a számla ebben a formátumban bármikor továbbítható, lementhető,
 • a számla a kiállítást követően perceken belül a fogadó fél rendelkezésére áll.

Engelhardt Zsolt

Szervizbejelentés  – Budapest és Pest megye

+ 36 (30) 902 0904

[email protected]