Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  szerviz targonca javitas e1700434781595

  Targonca szerviz, javítás gyorsan, az egész országban

  Gyors kiszállással, cseregéppel, egész Magyarország területén, igény szerint flottakezeléssel!

  Targonca szerviz, javítás

  Megbízható szakemberekkel

  A Targonax Kft. szakértő csapata magas színvonalú targonca szervizelést és javítást nyújt, ügyfeleink teljes megelégedésére.

  Kedvező díjszabással

  Versenyképes árainkkal és átlátható költségstruktúránkkal garantáljuk, hogy a targonca szervizelés költséghatékony és gazdaságos legyen minden ügyfél számára.

  Gyors kiszállás, akár 24 órán belül

  Szervizpontjainkról az ország bármely régióját elérjük 1,5 órán belül.

  Az ország bármely pontjára

  Bárhova is van szükség a targonca szervizelésére Magyarországon, a Targonax Kft. készen áll arra, hogy a helyszínen nyújtson professzionális segítséget.

  targonca

  100% hazai tulajdon

  35 fős, tapasztalt csapat

  Országszerte
  19 szervizautó

   Több évtizedes szakmai múlt

  CLARK márkaszerviz

  és nem csak márkaszerviz, márkafüggetlen targoncajavítás egyaránt

  Kiszálló szervizautóinkkal Cégünk elsődlegesen a Clark targoncák szervizét biztosítja országszerte. Legyen szó tőlünk vásárolt, vagy esetleg külföldről behozott Clark targonca szervizéről, Cégünk elérhető szolgáltatást biztosít az Ön számára. Sőt, fel vagyunk készülve a határon túli szerviztevékenység ellátására is.

  Szerviztechnikus kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy a Clark gyár fejlesztéseit naprakészen ismerjék. Emellett belső tréningeken sajátítják el azt a szaktudást, amire a targoncák javításakor támaszkodhatnak.

  A Clark targoncák javításakor egy percig sem tévesztjük szem elől, hogy mennyire fontos az eredeti alkatrészek használata, melyek esetünkben hasonló árkategóriát képviselnek, mint az után gyártottak. A jó minőségű gyári targonca alkatrészek (OEM: Original Equipment Manufacturer) pontosan illeszkednek és nagy teljesítményt nyújtanak.

  Ha Clark szervizre van szüksége, feltétlenül a márkaszervizhez forduljon. Az “okosba” történő megoldások rendszerint rosszul sülnek el, és a végén még nagyobb költséggel kell számolni. Clark javítás = Targonax.

  Bízzon a német minőségben és válassza a Clark eredeti alkatrészeit akár 24 órás szállítási határidővel!

  szerviz targonca javitas e1700434781595

  Szeretne érdeklődni gyors targonca javítás ügyében?

  Clark S20 35 3

  Gyorsan targonca szerelőre lenne szüksége?

  Márkafüggetlen szerviz

  A Clark targonca javítása mellett technikusaink nagy szakértelemmel végzik egyéb márkák szervizét, karbantartását is. Rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök és szoftverek, melyekkel az ismertebb típusokat is magabiztosan tudjuk javítani: Jungheinrich, Linde, Hyster, Toyota BT, Yale, Still, Mitsubishi, Doosan, Daewoo, Unicarriers.

  A garanciaidő leteltét követően ne habozzon, válassza minőségi szolgáltatásunkat az ország bármely pontján! Filozófiánk, hogy inkább kevesebb, de elégedettebb ügyféllel rendelkezzünk, ezért a szegmentációt nem csak a gépek típusa, hanem darabszáma alapján is igyekeztünk megvalósítani.

  Szervizhátterünk, alkatrészbázisunk, beszállítóink és alvállalkozóink alapvetően az 1-15 targoncát üzemeltető Ügyfelek részére biztosítanak magas szintű szolgáltatást, melytől csak kivételes esetekben térünk el.

  Szervizcsomagok

  4 különböző szervizcsomagot állítottunk össze, melyekkel igyekszünk növelni a stabil üzemeltetés feltételeit Ügyfeleinknek:

  • 1-10 db targonca esetén: Karbantartási szerződés (egyeztetett időközönkénti targonca átvizsgálás, karbantartás, kedvezmények az eseti szervizdíjakból)
  • 8-15 db targonca esetén: Kibővített karbantartási szerződés (rendszeres karbantartás, a fix összegű havi munkadíjon felül csak a felhasznált alkatrészek kerülnek kiszámlázásra)
  • 10-15 targonca esetén: Full szerviz szerződés / flottamenedzsment (fix havidíjért minden felmerülő javítást elvégzünk)
  • darabszámtól függetlenül: Üzemórás karbantartási szerződés (a gyári előírások szerinti üzemórás szervizeket előre rögzített díjakon végezzük)
  targonca javitas clark

  Kérdése lenne csomagjainkról?

  Szerviztevékenységünk ellátása közben nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Gondosan ügyelünk az olajak és egyéb veszélyes hulladékok szállítására, tárolására. Ügyfeleinknél keletkező fáradt olajat ezért igény szerint díjmentesen elszállítjuk, majd a megfelelő módon kezeljük. Kérje ajánlatunkat szervizcsomagjainkra!

  targonca karbantartas szerviz

  Cseretargoncát biztosítunk igény szerint!

  Műhelyben történő nagyjavítások

  Helyszínen a javítások egy része sajnos nem végezhető el, hiszen nincsenek meg a munkavégzéshez szükséges tárgyi feltételek, szerszámok. De erre is van megoldás! A targoncát nagyon kedvező áron beszállítjuk központi műhelyünkbe, ahol többek között az alábbi munkafolyamatokat tudjuk elvégezni:

  • komplett motorfelújítás dízel és gázüzemű Otto motorok esetén
  • váltófelújítás, hidrosztatikus hajtás (pl. Jungheinrich Bosch Rexroth rendszerű)
  • emelőoszlop felújítás akár gépmunkával is
  • kiegészítő hidraulika rendszer kiépítés

  A targoncát lemosva, és alaposan átvizsgálva szállítjuk vissza. A javítás idejére külön díjazás ellenében, nagyon kedvező feltételekkel cseretargoncát is biztosítunk, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

  Fullszerviz, flottamenedzsment

  • A Targonax Kft. fullszerviz szolgáltatása teljes körű karbantartást és javítást kínál targoncák számára, mely minimalizálja a meghibásodásokat és a bevételkiesést.
  • A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a targoncák élettartamát és növeli a munkabiztonságot, emellett tervezhetővé teszi a havi költségeket.
  • A flottamenedzsment csomagok különböző szinteken biztosítanak szolgáltatásokat, üzemóra mérést és távfelügyeletet, így biztosítva a targoncák optimális működését és hatékony kihasználtságát.
  full service CLARK S40 55

  További információra lenne szüksége?

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Segítségre lenne szüksége vagy kérdése van?

  Keressen minket bizalommal és szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk megválaszolja kérdését, segít a választásban vagy ellátja tanácsokkal!

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy melyik szervizcsomagra (vagy alkalmi javításra) kér ajánlatot és felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   [rsformscript select=’Szerviz, javítás’]

   Scroll to Top