Targoncaszerviz országosan, márkafüggetlenül

Márkafüggetlen targoncaszervizünk

központja az MO-M31 csomópontjában található Nagytarcsán, Budapest keleti szektor.

Szervizpontjainkról az ország bármely régióját elérjük 1,5 órán belül.

Szervizpont

Szervizautó

Szervizelt targonca

 

Központ:

Nagytarcsa /MO autópálya Budapest keleti szektor, M0-M31 csomópont/

 

Átlátható, részletes ajánlat

Elektronikus munkalapok

Képzett szerviztechnikusok

Személyes kapcsolattartó

Akár 24 órás vállalási határidő

Tapasztalt irodai háttértámogatás

CLARK targonca márkaszerviz

Kiszálló szervizautóinkkal Cégünk elsődlegesen a Clark targoncák szervizét biztosítja országszerte. Legyen szó tőlünk vásárolt, vagy esetleg külföldről behozott Clark targonca szervizéről, Cégünk elérhető szolgáltatást biztosít az Ön számára. Sőt, fel vagyunk készülve a határon túli szerviztevékenység ellátására is.

Szerviztechnikus kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy a Clark gyár fejlesztéseit naprakészen ismerjék. Emellett belső tréningeken sajátítják el azt a szaktudást, amire a targoncák javításakor támaszkodhatnak.

A Clark targoncák javításakor egy percig sem tévesztjük szem elől, hogy mennyire fontos az eredeti alkatrészek használata, melyek esetünkben hasonló árkategóriát képviselnek, mint az után gyártottak. A jó minőségű gyári targonca alkatrészek (OEM: Original Equipment Manufacturer) pontosan illeszkednek és nagy teljesítményt nyújtanak.

Ha Clark szervizre van szüksége, feltétlenül a márkaszervizhez forduljon. Az “okosba” történő megoldások rendszerint rosszul sülnek el, és a végén még nagyobb költséggel  kell számolni. Clark javítás = Targonax.

 

Bízzon a német minőségben és válassza a Clark eredeti alkatrészeit akár 24 órás szállítási határidővel!

Márkafüggetlen targoncaszerviz

A Clarkok javítása mellett technikusaink nagy szakértelemmel végzik egyéb márkák szervizét, karbantartását is.

Rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök és szoftverek, melyekkel az ismertebb típusokat is magabiztosan tudjuk javítani.
(Jungheinrich, Linde, Hyster, Toyota BT, Yale, Still, Mitsubishi, Doosan, Daewoo, Unicarriers).

A garanciaidő leteltét követően ne habozzon, válassza minőségi szolgáltatásunkat az ország bármely pontján!

Filozófiánk, hogy inkább kevesebb, de elégedettebb ügyféllel rendelkezzünk, ezért a szegmentációt nem csak a gépek típusa, hanem darabszáma alapján is igyekeztünk megvalósítani.

Szervizhátterünk, alkatrészbázisunk, beszállítóink és alvállalkozóink alapvetően az 1-15 targoncát üzemeltető Ügyfelek részére biztosítanak magas szintű szolgáltatást, és ettől csak nagyon kivételes esetekben térünk el.

Műhelyben történő nagyjavítások

Helyszínen a javítások egy része sajnos nem végezhető el, hiszen nincsenek meg a munkavégzéshez szükséges tárgyi feltételek, szerszámok. De erre is van megoldás! A targoncát nagyon kedvező áron beszállítjuk központi műhelyünkbe, ahol többek között az alábbi munkafolyamatokat tudjuk elvégezni:

 • komplett motorfelújítás dízel és gázüzemű Otto motorok esetén

 • váltófelújítás, hidrosztatikus hajtás (pl. Jungheinrich Bosch Rexroth rendszerű)

 • emelőoszlop felújítás akár gépmunkával is

 • kiegészítő hidraulika rendszer kiépítés

A targoncát lemosva, és alaposan átvizsgálva szállítjuk vissza.

A javítás idejére külön díjazás ellenében, nagyon kedvező feltételekkel cseretargoncát is biztosítunk, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat:

Szervizcsomagok

4 különböző szervizcsomagot állítottunk össze, melyekkel igyekszünk növelni a stabil üzemeltetés feltételeit:

 • 1-10 db targonca esetén: Karbantartási szerződés (egyeztetett időközönkénti targonca átvizsgálás, karbantartás, kedvezmények az eseti szervizdíjakból)

 • 8-15 db targonca esetén: Kibővített karbantartási szerződés (rendszeres karbantartás, a fix összegű havi munkadíjon felül csak a felhasznált alkatrészek kerülnek kiszámlázásra)

 • 10-15 targonca esetén: Full szerviz szerződés / flottamenedzsment (fix havidíjért minden felmerülő javítást elvégzünk) BŐVEBB INFO ITT!

 • darabszámtól függetlenül: Üzemórás karbantartási szerződés (a gyári előírások szerinti üzemórás szervizeket előre rögzített díjakon végezzük)

Szerviztevékenységünk ellátása közben nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Gondosan ügyelünk az olajak és egyéb veszélyes hulladékok szállítására, tárolására. Ügyfeleinknél keletkező fáradt olajat ezért igény szerint díjmentesen elszállítjuk, majd a megfelelő módon kezeljük. Kérje ajánlatunkat szervizcsomagjainkra:

TargOnline – Belépés ügyfeleknek

Az online belépési felületet azzal a céllal hoztuk létre, hogy meglévő ügyfeleink egy felhasználónévvel és jelszóval védett oldalon keresztül a következő pontban részletezett információkhoz jussanak hozzá táblázatos /excel/ formátumban.

Az elérhető információkat az alábbi 3 fő kategóriába soroljuk, melyeket cégünk tölt fel. Ügyfeleinknek letöltési és szűrési lehetősége van.

 • Szerviztörténet, bérbeadás, egyéb rögzítés

 • Kimenő számlák

 • Jóváíró számlák  Kordkovits Tamás

  Szervizbejelentés és munkaszervezés

  + 36 (30) 236 6108

  k.tamas@targonax.hu