Kérjen visszahívást!

Szeretné ha szakképzett kollégánk gyorsan segítene? Küldje el telefonszámát, majd ezután felkeressük a megadott telefonszámon és segítünk!

  clark targonca

  Targonca gumiabroncs, különféle targonca modellekre

  Targonca gumiabroncs értékesítés és igény szerint helyszíni csere. Ha már a gumivágás nem lehetséges, megyünk, cseréljük ország bármely pontján! Keresse kollégánk, a megfelelő targonca gumiabroncs kiválasztásához.

  Targonca gumiabroncs vásárlás a Targonax Kft.-nél

  Megbízható gyártók termékei

  Csúcsminőségű targonca gumiabroncsok, amiket a piac legmegbízhatóbb gyártói szállítanak, garantálva a tartósságot és a teljesítményt.

  Kedvező Ár / érték arány

  Versenyképes árakon kínáljuk a legjobb minőségű targonca gumiabroncsokat, így biztosítva a legjobb ár-érték arányt.

  Gyors ügyintézés, nagy készlet

  Zökkenőmentes és gyors ügyintézés, valamint széles készletválaszték biztosítja, hogy gyorsan megtalálja a szükséges gumiabroncsokat.

  Országos, szakmai háttér

  Országosan elérhető szakértői hátterünkkel biztosítjuk a targonca gumiabroncsok szakszerű értékesítését és tanácsadását.

  targonca

  Széles targonca gumiabroncs kínálat

  A megfelelő targonca gumiabroncs használata – mint bármely jármű esetén – elengedhetetlen feltétele a biztonságos üzemeltetésnek. Amennyiben a targonca gumija olyan állapotban van, hogy még vágható bele minta, úgy gumiminta újra vágással annak élettartamát meg tudjuk hosszabbítani. Ellenkező esetben sajnos csere szükséges. Hogy miből lehet választani:

  • fúvott gumiabroncs
  • szuperellasztikus (tömör) gumiabroncs
  • acél pántos gumiabroncs
  • felni
  • hólánc

  Több típust is kínálunk, melyek árban és minőségben is eltérnek egymástól. Ügyfeleink döntésére bízzuk, melyiket választják. Beazonosítást követően ajánlatot készítünk, melyet tételesen és írásban küldünk meg. Az ajánlat tartalmazza a tételek nettó és bruttó értékét, a szállítási határidőt, valamint a fizetési feltételt. Megrendelést követően értesítést küldünk, amikor a termék átvehető. Lehetőség van személyes átvételre nagytarcsai központunkban, vagy kiszállítás is kérhető. És természetesen szerelésre is van mód külön díjazás ellenében.

  A gumiabroncsok mellett gyalogkíséretű targoncákhoz szükséges alkatrészeket is forgalmazunk. Például: meghajtókerék, támasztókerék, görgők. Igény esetén helyszíni szerelést is végzünk.

  Kereskedés, szerviz egy helyen

  A Targonax Kft. nem csak kereskedelmi tevékenységet folytat, hanem szervizszolgáltatásokat is kínál, így ügyfeleink minden igényét egy helyen elégíthetjük ki. Szakértő csapatunk gondoskodik a targoncák értékesítéséről, karbantartásáról és javításáról is, biztosítva ezzel a gépek hosszú távú, megbízható működését. Ez a kettős szerep lehetővé teszi, hogy a vásárlástól a rendszeres karbantartásig mindent egy kézben tartva, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

  szerviz targonca javitas e1700434781595
  trelleborg
  magnum
  continental forklift

  Ügyfeleinktől

  Ügyfeleink megkérdeztük, mi a véleményük az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról. Nézzünk ezekből!

  Rendkívül sok segítséget kaptunk az új targonca vásárlásához. Nem csak a számunkra legmegfelelőbb készülék kiválasztásához, de a finanszírozáshoz is, valamint a folyamatos, zökkenőmentes használathoz is.
  deflormedDeFlorMed Kft.
  Segítőkész, rugalmas csapat. Sőt lehet egyedi ajánlatokat is kapni. Én használt targoncát vettem, ami kiváló állapotban van.
  lszldnLászló D. Nagy

  Kérjen ajánlatot

  Kérjük írja meg, hogy milyen targonca modellhez, milyen területre keres targonca gumiabroncsot, majd ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítására és ajánlatadásra.


   Scroll to Top